Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε ο Lovren!

Επέστρεψε ο Lovren!

Στις επάλξεις για το επερχόμενο παιχνίδι με την Manchester City βρίσκεται ο Dejan Lovren, ο οποίος προχώρησε και άλλο την πορεία της αποθεραπείας του, αγωνιζόμενος 75 λεπτά στο παιχνίδι της U23 ομάδας της Liverpool με την αντίστοιχη ομάδα της Chelsea, το οποίο βρήκε νικητές τους «Reds» με 2-0!

Ο Jurgen Klopp βρισκόταν στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την επιστροφή του Κροάτη σέντερ μπακ στην αγωνιστική δράση, με τον Lovren να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αν και υπήρχαν στιγμές που είχε κάποιες άγαρμπες πτώσεις στο έδαφος, που ίσως να ανησύχησαν τον Γερμανό τεχνικό. Ο Lovren,με το νούμερο 5 στην πλάτη σε αυτό το παιχνίδι, ξεκίνησε με μία μικρή αστάθεια στην αρχή του αγώνα, όμως όσο περνούσε ο καιρός πατούσε όλο και καλύτερα, ανεβαίνοντας συχνά πυκνά στα αντίπαλα καρέ και δείχνοντας έτσι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο επερχόμενο ντέρμπι με την Manchester City για την Premier League.

Για την ιστορία, τα γκολ για την U23 της Liverpool πέτυχαν ο Harry Wilson με πέναλτι και ο Trent Alexander-Arnold με εξαιρετικό απευθείας φάουλ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com