Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος με τη νίκη ο Klopp

Ικανοποιημένος με τη νίκη ο Klopp

Η Liverpool κέρδισε χθες τρεις πολύτιμους βαθμούς χωρίς να πλησιάσει επ΄ουδενί τα καλύτερα ιδανικά της απόδοσης της. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά είναι η αλήθεια. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Jurgen Klopp που έχει δει την ομάδα του να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι πολλές φορές που δεν είχε καλή απόδοση.

«Eίναι το πρώτο παιχνίδι που νικήσαμε χωρίς να παίξουμε καλά. Συνήθως όταν δεν είμαστε στα καλύτερά μας χάνουμε έως τώρα. Αν θέλεις να μείνεις εκεί που είμαστε τώρα πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι ούτε ένα ωραίο παιχνίδι για να δεις είμαι σίγουρος. Αλλά είναι ωραία η αίσθηση πως κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι διότι συνήθως κερδίζεις τα καλά σου παιχνίδια απέναντι στη Liverpool. Στα μέτρια και κακά παιχνίδια πρέπει να είσαι διεκδικητής και νομίζω σήμερα ήμασταν διεκδικητές» ενώ όσον αφορά το αν η κακή εμφάνιση φανερώνει ζήτημα χαρακτήρα της ομάδας του ο Γερμανός απάντησε :

« Ζήτημα νοοτροπίας; Όχι. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν ζούμε σε μία σκοτεινή γωνία. Γνωρίζουμε τι κουβεντιάζει ο κόσμος για εμάς. Όλοι ήξεραν πως θα είναι δύσκολο απέναντι στην Burnley από άποψη ποδοσφαίρου. Αλλά δεν νόμιζα πως θα είναι δύσκολο από άποψη χαρακτήρα. Το έχουμε ξαναδεί. Δίνεις τα πάντα στην προπόνηση και μετά στην πρώτη κατάσταση δέχεσαι νωρίς γκολ. Δεν είναι άνετο μετά.  Μπορούσαν να κάνουν αυτό που ήθελαν στο παιχνίδι και εμείς όχι. Είμαι χαρούμενος που ανταποκριθήκαμε στη μάχη.» κατέληξε ο Γερμανός προπονητής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com