Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχουμε τη βάση αλλα χρειαζόμαστε μετεγγραφές»

«Έχουμε τη βάση αλλα χρειαζόμαστε μετεγγραφές»

Με νίκη απέναντι στην Burnley σήμερα η Liverpool θα εδραιωθεί στην τετράδα ελλείψει παιχνιδιών των υπόλοιπων αντιπάλων της λόγω του FA Cup.  Ο Jurgen Klopp πιστεύει πως η Liverpool έχει τη βάση έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει ωστόσο θα χρειαστεί πρώτα κάποιες προσθήκες πρώτα πριν αυτό γίνει πραγματικότητα.

«Το πλάνο είναι να βελτιώσουμε πρώτα τους παίκτες εδώ διότι πάντα τα ξεχνάμε αυτά. Μπορούν αυτοί οι παίκτες να βελτιωθούν; Σίγουρα και είναι σημαντικός αυτό. Αν κοιτάζουμε παίκτες και μετεγγραφες; Ναι. Αν είμαστε κοντά ; Όχι. Δεν είναι το θέμα τρεις, τέσσερις ή πέντε παίκτες αλλά υπάρχουν διαφορετικά σχέδια και προκλήσεις. Αλλά ξέρουμε τι θέλουμε και δουλεύουμε σκληρά για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε.» ενώ ερωτηθείς για το προηγούμενο καλοκαίρι ο Γερμανός αρνήθηκε να δεχτεί πως το ότι η ομάδα του βγήκε κερδισμένη κατά 20.000.000 λίρες είναι αρνητικό :

«Νομίζω έχουμε πολύ καλή βάση για να βελτιωθούμε. Ασφαλώς θα ξοδέψουμε χρήματα και θα πάρουμε ίσως κάποια. Αλλά δεν γίνεται αν στο τέλος έχεις βγει κερδισμένος κατά 20.000.000 λίρες να λες πρέπει να αγοράσουμε κάποιον δεν δουλεύει έτσι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com