Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να καλύψει το κενό του Firmino o Origi

Έτοιμος να καλύψει το κενό του Firmino o Origi

Ένα νέο πρόβλημα μπήκε από χθες στην λίστα του Jurgen Klopp. Αυτό ονομάζεται Roberto Firmino που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λείψει από τον Κυριακάτικο αγώνα με την Burnley λόγω κάποιον ενοχλήσεων που αισθάνθηκε κατά την διάρκεια της πρόπονησης της Πέμπτης, κάτι που τον άφησε και εκτός της προπόνησης της Παρασκεύης!

Σίγουρα κάτι τέτοιο -μιας και ο Srurridge συνεχίζει να είναι τραυματίας- σημαίνει ότι αυτός που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο, είναι ο Divock Origi.

O Klopp ρωτήθηκε για την κατάσταση στην συνέντευξη τύπου και απάντησε:

Ήταν καλός στο παιχνίδι με την Arsenal. Ήταν μια πολύ καλή παρουσία. Είχαμε πολλές κουβέντες κατά την διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων σχετικά με το τι πρέπει να κάνει. Ήταν μια καλή παρουσία και για αυτόν και για μας.

Από την άλλη ο Firmino έπαιξε 90 λεπτά σε εκείνο το παιχνίδι και αισθάνθηκε λίγο περίεργα τον μυ του. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάτι λογικό, ξέρετε, πως νιώθεις καμιά φορά μετά τον αγώνα και την πίεση, και ειδικά ένας παίκτης σαν τον Roberto που δεν σταματάει ποτέ.

Αλλά σκεφτόμαστε από την στιγμή που έχει κάτι αυτό δεν είναι απλό και ίσως χρειαστεί να τον αφήσουμε εκτός από το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά το παιχνίδι αυτό είναι σε λίγες ώρες.

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com