Είσαι εδώ
Home > Online Games > 3+1 Στοιχηματικές Ιδέες για την Λίβερπουλ

3+1 Στοιχηματικές Ιδέες για την Λίβερπουλ

Λίβερπουλ προτάσεις στοιχήματος

Η Λίβερπουλ, παρότι ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζεται ασταθής με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός και του επόμενου Champions League.

Λίβερπουλ προτάσεις στοιχήματος
Στοιχηματικές ιδέες για Λίβερπουλ

Με 11 αγωνιστικές να απομένουν, απέχει 14 βαθμούς από την πρώτη θέση και 4 από την δεύτερη θέση, όπου βρίσκονται Τσέλσι και Τότεναμ αντίστοιχα. Σε αυτές  τις  11 αγωνιστικές, τα 6 παιχνίδια είναι στο Anfield και τα υπόλοιπα 5 εκτός έδρας.

Φαινομενικά έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα, από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες  της  τετράδας (Τότεναμ, Σίτυ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Το ματς  με τη Σίτυ εκτός έδρας (19/3)  και το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο Άνφιλντ (1/4) είναι τα μόνα που της έχουν απομείνει απέναντι στους αντιπάλους της πρώτης εφτάδας.

Ωστόσο η Liverpool, μέχρι στιγμής  έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς απέναντι σε ομάδες της τελευταίας δεκάδας της βαθμολογίας, ενώ απέναντι σε ομάδες της πρώτης δεκάδας είναι αήττητη.

Αν δεν αλλάξει κάτι στην νοοτροπία της ομάδας του Κλοπ και δεν αντιμετώπισει με το απαραίτητο σθένος  τα επερχόμενα παιχνίδια απέναντι στους ‘μικρούς’ αντιπάλους, τότε η ένταξη της στην τετράδα και η συμμετοχή της στο Champions League, πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται απέναντι στους αντιπάλους της τελευταίας δεκάδας, είναι πως η Liverpool αν δεν πετύχει ένα γρήγορο γκολ τότε δυσκολεύεται πολύ στο να διασπάσει τις άμυνες αφήνοντας και την άμυνα της εκτεθημένη καθώς επιτίθεται μαζικά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κόντρα στη ροή του παιχνιδιού πίσω στο σκορ.

Ο Λαλάνα φέτος είναι ο καλύτερος της παίκτης, μαζί με τον Μανέ ο οποίος έχει αποδειχθεί σε μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα και σίγουρα δεν μετάνιωσαν τα 40 εκ. που δαπάνησαν γι’αυτόν. Ο Φιρμίνιο απο την άλλη κάνει μια μέτρια προς καλή χρονιά, ενώ ο Κουτίνιο μετά το δυναμικό ξεκίνημα, στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του, ο οποίος του δημιούργησε μια  πτώση στην αγωνιστική του κατάσταση και δεν συμβάλλει στον βαθμό που μπορεί στην δημιουργία παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη επίθεση της Premier League , με 58 γκολ έναντι  57 της Τσέλσι , 55 της Άρσεναλ, 53 της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ  ωστόσο έχει δεχθεί 34 γκολ έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις 7 φορές  κάτι που ης έχει στερήσει πολύ βαθμολογικά.

Ιδέες στοιχηματισμού:

Μια επιλογή στοιχηματισμού είναι η Liverpool να σκοράρει  τα περισσότερα γκολ της Premier League, καθώς  δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε τέσσερις αγώνες  πρωταθλήματος. Επίσης σημαντικό είναι το ότι έχει πιο βατό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους  αντιπάλους της. Η απόδοση να σκοράρει τα περισσότερα γκολ δίνεται γύρω στο 2.00 μ.ο στην  Interwetten.

Η ένταξη της ομάδας στην τετράδα πληρώνει αρκετά καλά, γύρω στο 1.70 μ.ο. Είπαμε όμως, πως μόνο αν δείξει το απαραίτητο σθένος και πάρει τα θεωρητικά ‘εύκολα’ παιχνίδια θα το καταφέρει, καθώς το υλικό για τετράδα ήδη το διαθέτει. Το αντίθετο στοίχημα, δηλαδή να μην τερματίσει εντός τετράδας πληρώνει με μ.ο 1.95.

Τώρα για τους πιο τολμηρούς του στοιχήματος,  μια καλή ευκαιρία είναι να ποντάρουν στο να τερματίσει στην πρώτη δυάδα, με την απόδοση να είναι άκρως ικανοποιητική και δίνεται με μ.ο 15.00 στις περισσότερες online στοιχηματικές.

Τα εντός έδρας παιχνίδια που της απομένουν είναι τα εξής:

12/3 Μπέρνλι,

1/4  Έβερτον

5/4 Μπόρνμουθ

23/4 Κρίσταλ Πάλας

6/5 Σαουθάμπτον

21/5 Μίντλεσμπρο

Ενώ τα εκτός έδρας παιχνίδια:

19/3 Μάντσεστερ Σίτι

8/4 Στόουκ

16/4 Γουέστ Μπρομ

1/5 Γουότφορντ

13/5 Γουέστ Χαμ

Η Βαθμολογία:

  • Τσέλσι –66β. (57-20)
  • Τότεναμ –56β. (53-20)
  • Μάντσεστερ Σίτι –55β. (53-29)
  • Λίβερπουλ -52β. (58-34)
  • Άρσεναλ –50β. (55-31)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –49β. (39-22)

*Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com