Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Peter Moore: Το South Park, το «κατακόκκινο αίμα» και η μεγάλη του αγάπη!

Peter Moore: Το South Park, το «κατακόκκινο αίμα» και η μεγάλη του αγάπη!

O νέος CEO της Liverpool, Peter Moore, είναι γέννημα θρέμμα της πόλης του Merseyside, αλλά και «κολλημένος» οπαδός της ομάδας. Αρκετοί μπορεί να μην τον ξέρουν, τουλάχιστον αν δεν ασχολούνται με τα θέματα μαρκετινγκ ή των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αλλά ο Moore, ένα απ’τα πλέον μεγάλα ονόματα του χώρου, είναι αρκετά γνωστός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λόγω της δουλειάς του σε Sega και EA. Τόσο γνωστός που βρέθηκε στο στόχαστρο του South Park!

Το γνωστό σατιρικό καρτούν της Warner Bros και του Comedy Central, παρουσίασε σε ένα επεισόδιό του τον νέο, πλέον, CEO της Liverpool, ως έναν Σκωτσέζο (έπεσαν λίγο πιο βόρεια απ’όσο έπρεπε), αναιδή και στυγνό φιλάργυρο παραγωγό παιχνιδιών, ο οποίος με αγένεια διώχνει τους ήρωες του καρτούν όταν αυτοί του ζητάνε τα λεφτά τους από μία «ιδιοφυή» ιδέα τους για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, την οποία η ΕΑ εκμεταλλεύτηκε, με σκοπό να τα δώσουν στα ορφανά:

Ο Moore μάλιστα, χρησιμοποίησε ατάκες από εκείνη την «εμφάνισή» του στο South Park και σε μία επίσημη παρουσίαση της ΕΑ Sports, δείχνοντας ότι διαθέτει αίσθηση του χιούμορ.

Την επόμενη της παραίτησής του Moore από την ΕΑ, ο Andrew Wilson, πρόεδρος της EA, έπλεξε το εγκώμιο του Άγγλου, λέγοντας: «O Peter Moore αγαπάει πραγματικά τη Liverpool, το καταλαβαίνεις με το που τον δεις. Επομένως με μεγάλη μας τιμή τον συγχαίρουμε για την πραγματοποίηση του ονείρου του, την πρόσληψή του από την αγαπημένη του Liverpool.«

«Είμαι Scouser από γεννησιμιού μου και το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου» είχε πει ο Moore το 2009. «Στα 4 μου με πήγε ο πατέρας μου στο Anfield, το 1959, και το αίμα μου είναι κατακόκκινο από εκείνη την ημέρα και για πάντα. Είχα την χαρά να συνεργαστώ με την ομάδα όταν ήμουν στην Reebok και κάναμε την συμφωνία για τη φανέλα και ήμουν ενθουσιασμένος

«Αλλά ναι, ζω και πεθαίνω για τη Liverpool.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com