Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ενθουσιασμένος με το φιλανθρωπικό φιλικό ο Luis Garcia

Ενθουσιασμένος με το φιλανθρωπικό φιλικό ο Luis Garcia

Ενθουσιασμένος με τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool και της Real Madrid, που θα διεξαχθή στο Anfield, δείχνει ο πρώην άσσος των REDS, Luis Garcia.

O Ισπανός, πιστεύει ότι ο παράγοντας του Anfield θα κάνει πολύ ξεχωριστό, το επερχόμενο παιχνίδι των θρύλων της Liverpool δίνοντας τους την ευκαιρία να επιστρέψουν στο γήπεδο. Ο Garcia από όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση παίζει αρκετά συχνά με τους παλαίμαχους της Liverpool, έχοντας απισκευθεί την Σουηδία, την Ισπανία και το Σύδνευ τα τελευταία χρόνια με τους σπουδαίους των REDS.

Tον επόμενο μήνα είναι η σειρά του Anfield να φιλοξενήσει τον  Garcia και την παρέα του με αντίπαλο την Real Madrid στις 25 του Μάρτη του οποίου αγώνα τα έσοδα, θα πάνε στο LFC Foundation. Με τον Robbie Fowler και τον Ian Rush να μοιράζονται τους ρόλους του αρχηγού και του παίκτη-προπονητή αντίστοιχα, συν την συμμετοχή των Steven Gerrard, Jamie Carragher, Daniel Agger, Garry McAlister, John Arne Riise και πολλα ακόμα σύμβολα των «Κόκκινων».

«Ανυπομονώ να για αυτό φυσικά. Θα είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι, παίξαμε στο Bernabeu δύο χρόνια πριν και ανυπομονούμε για αυτό, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους να έχουν τέτοιου είδους παιχνίδια στην έδρα τους. Έχουμε παίξει μερικά από αυτά, σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό θα είναι πολύ ξεχωριστό. Ο Steven Gerrard επιστρέφει στο Anfield και με τους υπόλοιπους παίκτες θα έχουμε μια φανταστική ομάδα, ας δούμε λοιπόν πως θα κυλήσει, πιστεύω ότι θα είναι, ένα ευχάριστο παιχνίδι για να έρθεις και να δεις με την οικογένειά σου.

Ακόμα και αν είναι φιλανθρωπικά παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίσουμε. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο θέλεις να κερδίσεις κάθε παιχνίδι.  Όταν ήμασταν στο Bernabeu παλέψαμε για να πάρουμε την νίκη. Ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά κα να πάρουμε αυτή τη νίκη.

Είπε ο Ισπανός στο liverpoolfc.com.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com