Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Έμαθα τελευταία στιγμή ότι θα πήγαινα στη La Manga!»

«Έμαθα τελευταία στιγμή ότι θα πήγαινα στη La Manga!»

Για το θερμό καλωσόρισμα του από τον Jurgen Klopp και την συνολική του εμπειρία στη La Manga, μία αξέχαστη εμπειρία για τον ίδιο, μίλησε ο Conor Masterson, ένας εκ των «πιτσιρικάδων» που πήρε ο Klopp στην μίνι προετοιμασία στην Ισπανία. Ο Masterson μάλιστα αποκάλυψε πως το ότι θα συμμετάσχει στο ταξίδι, του αποκαλύφθηκε το πρωινό της αναχώρησης!

«Είναι ένας τρομερός προπονητής, ιδιαίτερα καλός με το να επικοινωνεί με τους παίκτες» δήλωσε ο Masterson. «Είναι καλός στην ένας με έναν αλληλεπίδραση και τις συμβουλές. Με έκανε πιο προσεκτικό τακτικά και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Μας δίνει καλή ψυχολογία το ότι όντως ενδιαφέρεται για το τι μπορούμε να δείξουμε, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς. Έμαθα τόσα πολλά στο ταξίδι, καθώς προπονείσαι με παίκτες ποιότητας και ήταν τέλειο για εμένα και τον Yan.»

O Μasterson έμαθε για το ταξίδι μόλις το πρωινό της αναχώρησης, από τον Pep Lijnders! Το δεξί χέρι του Klopp για τα θέματα ανάπτυξης παικτών, πήρε τηλέφωνο τους μικρούς να τους ενημερώσει.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Pep και με ρώτησε αν είναι έτοιμο το διαβατήριό μου» είπε ο Masterson. «Του είπα ναι και μου απάντησε «τέλεια, γιατί έρχεσαι στη La Manga με εμάς». Ήμουν ενθουσιασμένος, πετούσα στα σύννεφα. Πήγα πήρα το διαβατήριο μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα και άρχισα να ετοιμάζομαι. Έγινε τόσο γρήγορα και ήταν απίθανο!» παραδέχθηκε ο ενθουσιασμένος Ιρλανδός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com