Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clyne: «Χρωστάμε στον Klopp μία μεγάλη εμφάνιση»

Clyne: «Χρωστάμε στον Klopp μία μεγάλη εμφάνιση»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Σε αποκλειστική συνέντευξη με την Liverpool ECHO, o Nathaniel Clyne παραδέχτηκε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του χρωστάνε στον Jurgen Klopp μία μεγάλη εμφάνιση, μετά τον τραγικό Ιανουάριο.

«Το ξέρουμε ότι του χρωστάμε μία μεγάλη εμφάνιση» είπε ο Clyne. «Δεν ήμασταν καλοί στην Hull και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Ο κόσμος θα είναι εκεί και πρέπει να τους δώσουμε ώθηση. Έχουμε λίγο καιρό να κερδίσουμε εντός έδρας και ούτε τώρα θα είναι εύκολο γιατί η Tottenham είναι μια καλή ομάδα. Αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε, όπως και κάθε αντίπαλο

Ο Klopp ήταν έξω φρενών μετά την ήττα με τη Hull και σίγουρα ο Clyne και οι συμπαίκτες του το πρόσεξαν. «Δεν νομίζω ότι ήταν ο πιο θυμωμένος που τον έχω δει, αλλά σίγουρα είχε πάθος. Όπως και όλοι μας, είχε πληγωθεί από την ήττα. Θέλει να κερδίζει και αυτό το παιχνίδι δεν ήταν αρκετά καλό. Έπρεπε να το κερδίσουμε

Πάντως, ο διεθνής μπακ των «Reds» ακόμα δεν έχει καταλάβει εντελώς το γιατί έχει αυτά τα χάλια η ομάδα. «Δεν μπορώ να το κατανοήσω ακριβώς» είπε ο Clyne. «Στο πρώτο μισό πετούσαμε, τώρα πετύχαμε μία μικρή ξηρασία. Δεν νομίζω ότι φταίει η κούραση, απλώς δεν αποδίδουμε όπως πρώτα. Οι ομάδες κλείνονται και μας χτυπάνε στην κόντρα, αλλά το ίδιο κάνανε και πρώτα, που όμως πετάγαμε φωτιές και σκοράραμε συνέχεια. Σίγουρα ένας παράγοντας είναι και η ψυχολογία, η οποία όμως πρέπει να επιστρέψει γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και τον προπονητή

«Αυτό που δείχνουν οι ήττες είναι ότι πρέπει να έχουμε 100% σε όλα τα παιχνίδια μας» πρόσθεσε. «Kάθε παιχνίδι στην Premier είναι δύσκολο, και αν με τις μεγάλες ομάδες παίζουμε καλά, πρέπει να δείχνουμε το ίδιο βαθμό συγκέντρωσης και με τους υπόλοιπους. Πρέπει να φερόμαστε στη Hull σαν να είναι η Chelsea.»

O Clyne τραυματίστηκε στα πλευρά, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε αρκετά τον τελευταίο μήνα. «Έσκισα ένα μυ στα πλευρά μου. Έφαγα μια κλωτσιά και πόναγε πολύ στο τρέξιμο. Όλοι ξέρουν ότι δεν θέλω να χάνω παιχνίδια, αν έχω ένα απλό χτύπημα ή τράβηγμα θα παίξω, γιατί μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι, οπότε στα παιχνίδια που αναγκάστηκα να μείνω εκτός ήταν δύσκολο.»

Και τώρα ποια θα είναι η συνέχεια για τη Liverpool; «Πρέπει να αφήσουμε τη Hull πίσω. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε δουλέψει πολλά αυτή τη βδομάδα. Έχουμε 14 παιχνίδια και πολλά ακόμα που κρίνονται. Έχουμε την ποιότητα για να πάμε στην 4άδα!»

«Η Tottenham κάνει τη δουλειά της καλά και σκοράρουν. Αν τους κρατήσουμε, τότε μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε αυτοπεποίθηση από το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν η καλύτερη ομάδα πριν την ισοφάριση. Τώρα με νίκη πάμε στον πόντο πίσω τους και σίγουρα θα μας αλλάξει την ψυχολογία, ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι.» κατέληξε ο Clyne.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com