Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Williams «Τιμή μου που αγωνίζομαι στην Athletic»

Williams «Τιμή μου που αγωνίζομαι στην Athletic»

Eπιμέλεια: Γιώργος Κικίδης

Ο ταλαντούχος επιθετικός της Athletic Bilbao, Inaki Williams, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγαθύριων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ανάμεσα τους και η Liverpool του Jürgen Klopp.

Όμως σε συνέντευξή του στην Sportium μέσω της ιστοσελίδας en.as.com, δήλωσε ότι είναι τυχερός που αγωνίζεται στους Βάσκους.

«Υπάρχουν πολλές υποθέσεις για το που θα αγωνίζομαι του χρόνου, αλλά εγώ είμαι χαλαρός με αυτό το θέμα. Εαν άλλες ομάδες θέλουν να με αποκτήσουν επειδή παίζω καλά, είμαι πολύ τυχερός. Αν πρέπει να φύγω από την Athletic θα είναι σε κοινή συνένεση με την ομάδα. Οφείλω σε αυτούς τα πάντα. Αυτήν τη στιγμή δεν επιθυμώ κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά μου. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω άμα έρθει πρόταση από κάποια ομάδα είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο, ο οποίος ήταν πάντα καλός μαζί μου. Λατρεύω την ομάδα, τους συμπαίχτες μου και την πόλη, δε θέλω να φύγω. Νιώθω σημαντικός εδώ και επαγγελματικά και προσωπικά, κάτι πολύ απαραίτητο για εμένα. Είναι τιμή μου να παίζω για αυτήν την ομάδα. Έχει μεγάλη ιστορία και είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη».

O Williams έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα €50 εκ. και η Bilbao ελπίζει πως θα βγάλει καλά χρήματα από την πώλησή του, δεδομένο τα ποσά που ξοδεύονται τα τελευταία χρόνια για ποδοσφαιριστές.

Εάν ο Ισπανός συνεχίσει να αγωνίζεται καλά, σύντομα θα τον δούμε με φανέλα άλλης ομάδας.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com