Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη ανατροπή από την U23!

Μεγάλη ανατροπή από την U23!

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Μία ανατροπή σαν κι αυτές που μας είχε συνηθίσει τα περασμένα χρόνια η πρώτη ομάδα της Liverpool έκανε η ομάδα U23 στο ντέρμπι με την Tottenham, που διεξήχθη στο Anfield! Οι «Reds» γύρισαν το εις βάρος τους 0-2 σε 3-2, δείχνοντας πείσμα και χαρακτήρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η Tottenham άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, με τον Marcus Edwards να βρίσκεται με την μπάλα στη μικρή περιοχή του Grabara, να κάνει την ντρίπλα και να σκοράρει με το αριστερό. Η Tottenham διπλασίασε λίγο αργότερα (στο 26′) τα τέρματά της, όταν η σέντρα του Oduwa βρήκε τον Tracey, του οποίου η προσπάθεια βρήκε κόντρα, όμως ο Will Miller πήρε το ριμπάουντ και έβαλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με το 0-2 να δημιουργεί τον κίνδυνο να φύγει το παιχνίδι εκτός ελέγχου, η Liverpool έψαξε άμεση αντίδραση. Και την βρήκε. O Trent Alexander-Arnold κέρδισε πέναλτι μόλις 2 λεπτά μετά το γκολ των Spurs, το οποίο έκανε γκολ ο Harry Wilson, γράφοντας και το σκορ ημιχρόνου, 1-2.

Η Liverpool είχε πάρει το μομέντουμ και έτσι με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου έκανε το 2-2 με τον Seyi Ojo! Το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους «Reds», οι οποίοι δεν μπορούσαν όμως να βρουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ. Τελικά τη ζημιά έκανε ένας πρώην των Λονδρέζων! Ο Kevin Stewart χτύπησε στο 82ο λεπτό, όταν με δυνατή κεφαλιά στη σέντρα του Trent Alexander-Arnold έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα της Tottenham και έγραψε το τελικό 3-2.

Liverpool U23: Grabara, Alexander-Arnold, Randall, Gomez, Whelan, Stewart, Wilson, Virtue (Williams), Brewster, Woodburn, Ojo.

Πάγκος: Kelleher, Alves, Hart, Gomes.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com