Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίρνει την ευθύνη για τις μετεγγραφές ο Klopp

Παίρνει την ευθύνη για τις μετεγγραφές ο Klopp

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Ο Jurgen Klopp παρότι δεν είχε όλο τον Ιανουάριο τον Sadio Mane και η ομάδα του φαινόταν να έχει μείνει από ιδέες δεν προχώρησε στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή προς απογοήτευση της πλειάδας των φιλάθλων της ομάδας. Μετά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, η Liverpool είναι εκτός τετράδας και ο Klopp θα πάρει την ευθύνη αν αυτή η επιλογή του τελικά κοστίσει στο τέλος της σεζόν.

« Είναι σημαντικό να μην κατηγορείς άλλους για δικά σου λάθη. Δεν θα έλεγα θα ήταν φαντατσικά αν η ομάδα μου έδινε την ευκαιρία διότι μπορούσαμε να υπογράψουμε παίκτες αλλά δεν βρήκαμε τους σωστούς. Και αυτό διότι δεν ήταν αυτοί οι παίκτες διαθέσιμοι. Δοκιμάσαμε διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι θέμα χρημάτων ή κάτι τέτοιο. Δέχομαι κάθε ευθύνη. Αν λέτε τώρα πως υπάρχουν λίγοι παίκτες  Πρέπει να δείξουμε αντίδραση αλλά δεν θα αλλάξω τη στάση μου μετά από παιχνίδια όπως το τελευταίο επειδή δεν ήμουν χαρούμενος για το παιχνίδι.» είπε ο Klopp, ο οποίος δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο να βρει λύση στα ζητήματα της ομάδας του.

«  Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες ερωτήσεις κάνω στον εαυτό μου ακόμη και όταν κερδίζουμε 5-6 ή 6-0. Δεν νομίζω πως είμαι τέλειος και όπως έχω ξαναπεί νιώθω περισσότερο υπεύθυνος στις ήττες παρά στις νίκες σε όλη μου τη ζωή.  Δεν σημαίνει πως εγώ δεν υποφέρω. Θα ξυπνήσω αύριο κατευθυνόμενος να βρω τη λύση  και υπάρχουν λύσεις 100%. Σέβομαι όλες τις ερωτήσεις και θα μπορούσατε να είστε πιο επιθετικοί από ότι τώρα αλλά είναι πλέον ένα ποδόσφαιρικό ζήτημα και πρέπει να το λύσουμε. Πολλές ομάδες έκαναν λάθη και τα διόρθωσαν. Χρειάζεται απλά να κάνουμε σωστά πράγματα και μπορούμε να κάνουμε σωστά πράγματα.» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com