Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H συνέντευξη τύπου του Klopp

H συνέντευξη τύπου του Klopp

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Αρχικά ο Jurgen Klopp ξεκίνησε με το θέμα του Joel Matip: «Δεν υπάρχει νεότερο. Η FIFA πάντως είπε ότι σήμερα είναι μάλλον η ημέρα της κρίσης. Είναι δύσκολο να είσαι στη θέση αυτή. Αλλά έπρεπε να βγω εκτός της υπόθεσης γιατί πρέπει να επικεντρωθώ και σε άλλα πράγματα.»

Μετά ρωτήθηκε για τις προτεινόμενες από τον Marco Van Basten αλλαγές στο ποδόσφαιρο: «Η γνώμη μου είναι ότι παίζουμε ένα όμορφο παιχνίδι, γιατί να το χαλάσουμε; Αυτό που κάνουμε, με τις αλλαγές στο παγκόσμιο κύπελλο, δημιουργεί ένα άλλο παιχνίδι. Αν θέλει ο Van Basten μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του παιχνίδι, υπάρχουν αμέτρητα γήπεδα στον κόσμο.»

Όσον αφορά το γκολ του Mane στο AFCON: «Είμαι χαρούμενος για τον Sadio, αλλά θα σου έριχνα και μια κλωτσιά χαμηλά στην πλάτη! Ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για το AFCON, ξέραμε τι θα συμβεί. Καταπληκτικό τουρνουά…. μέσα στη μέση της σεζόν! Όχι και το πιο κουλ πράγμα στον κόσμο, αλλά θέλω να μην το σκέφτομαι. Η περίπτωση Matip είναι εντελώς άλλο πράγμα πάντως, ξεχωριστή υπόθεση.»

Για την Swansea: «Δεν ξέρω αν έχω δει τόσο μεγάλη βελτίωση σε τόσο λίγο χρόνο. Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Δεν βλέπουμε μόνο αποτελέσματα, αλλά και εμφανίσεις που δείχνουν την ποιότητά τους.»

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κούρσα τίτλου, ο Klopp είπε: «Το ενδιαφέρον πράγμα με την Premier League είναι ότι όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Η Swansea παίζει από τώρα για την παραμονή της. Ανυπομονούμε για την κούρσα τίτλου. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει ο τερματισμός, θα το δούμε, αλλά για την ώρα είμαστε ακόμα στην κούρσα. Είχαμε τις τελευταίες αυτές βδομάδες να αντιμετωπίσουμε τοπ ομάδες και χαίρομαι για το πως ανταπεξήλθαμε στην πρόκληση αυτή.»

Για την επιστροφή Coutinho και αν αυτόματα κάνει καλύτερο τον Firmino: «Το είδατε από το προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που στην Plymouth έπαιξε 60 λεπτά, γιατί δεν μπορεί να μπει στο 100% κατευθείαν. Καλό να παίρνει ρυθμό. Σημαντικό για εμάς.»

«Δεν ξέρω αν επηρεάζει τον Roberto, αλλά δεν το νομίζω.Ο Roberto είχε τις στιγμές του και δεν νομίζω ότι για αυτές ευθύνεται ο Coutinho. O Coutinho όταν είναι καλά μπορεί να επηρεάσει όλη την ομάδα με το ταλέντο του. Ο Roberto είναι σε καλή κατάσταση, παίζει βέβαια λίγο παραπάνω στα φτερά λόγω της απουσίας του Sadio κι αυτό αλλάζει λίγο τα πράγματα, αλλά όχι τόσο πολύ.»

Για την δημιουργία της «τέλειας ατμόσφαιρας» στο Anfield: «Αυτό είναι κάτι που δεν ευθύνομαι εγώ μόνο, το κάνουμε όλοι μαζί. Είπα ότι ήρθε η ώρα για μια τέλεια ατμόσφαιρα, αλλά δεν είναι ότι την εκβιάζω. Είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθάει. Όλοι παίζουν καλύτερα σε μια τέλεια ατμόσφαιρα. Και ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα αυτού του συλλόγου είναι η συσπείρωση στα δύσκολα. Αν είσαι μαζί μας, σπρώξε μας την ώρα του αγώνα

Τέλος, ο Klopp έκλεισε με μία μικρή ενημέρωση για τους Clyne και Henderson: «O Hendo ένιωσε ένα μικρό σφίξιμο στους μύες στο πόδι,αλλά το θέμα είναι ακόμα ο αχίλλειος. Αλλά και οι δύο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Clyne έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις με φουλ τρέξιμο, ο Hendo θα είναι κι αυτός οκ.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com