Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Murphy: «Σίγουρα φεύγει το καλοκαίρι ο Sturridge»

Murphy: «Σίγουρα φεύγει το καλοκαίρι ο Sturridge»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Σίγουρος ότι ήρθε η ώρα του Daniel Sturridge να φύγει από την ομάδα της Liverpool, είναι ο παλιός παίκτης των «Reds», Danny Murphy. Με τον Sturridge να μην διανύει μια καλή σεζόν, και να μην βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Klopp, ο Murphy θεωρεί πως το καλοκαίρι είναι η στιγμή που οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

«Δεν μπορώ να δω γιατί η Liverpool θα τον αφήσει να φύγει τώρα, αλλά το καλοκαίρι νομίζω ότι σίγουρα πρόκειται να φύγει«, δήλωσε στο talkSport ο Murphy.

«Eίναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής για να μην ξεκινάει κάθε εβδομάδα. Ο λόγος που δεν παίζει είναι απλός και τον γνωρίζουμε όλοι. Δεν πιέζει και δεν τρέχει για να ταιριάξει στο σύστημα του Klopp. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συμπεριφοράς, απλά κάποιοι παίκτες έχουν συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και δεν μπορεί να του έρθει το στυλ παιχνιδιού του Klopp και να το συνηθίσει από τη μία μέρα στην άλλη

«Οι επιλογές του το καλοκαίρι θα είναι περισσότερες» πρόσθεσε ο Murphy, μιας και για τον Sturridge τώρα ενδιαφέρονται οι West Ham και οι Southampton, σύμφωνα με τις φήμες. «Τώρα έχει την ευκαιρία, όταν πάρει χρόνο, να δείξει την ποιότητά του και την κατάσταση που βρίσκεται. Αν το δείξει ότι μπορεί να μείνει σε καλή κατάσταση για όλη τη σεζόν, θα είναι εξαιρετική κίνηση για την οποιαδήποτε ομάδα, αλλά βέβαια πρόκειται να κοστίσει πολύ σε όποιον ενδιαφερόμενο θελήσει να τον αποκτήσει.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com