Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «H δοκιμή στη Liverpool άλλαξε τη ζωή μου»

«H δοκιμή στη Liverpool άλλαξε τη ζωή μου»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Για την εμπειρία ζωής που του προσέφερε μία δοκιμή στη Liverpool μίλησε σε συνέντευξή του ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Daniel Carr. O Carr, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Leatherhead, ομάδα της Isthmian League (ημιεπαγγελματικό τοπικό πρωτάθλημα) ως δανεικός από την επίσης ομάδα της Isthmian League Dulwich Hamlet, έδωσε συνέντευξη που μίλησε για το πως η ζωή του άλλαξε για πάντα, ακόμα κι αν τώρα συνεχίζει να παίζει στο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Αγγλίας.

«Ήταν πολύ περίεργο» δήλωσε ο Carr. «Μου είπαν να πάω για δοκιμή στη Liverpool και την επόμενη μέρα το τηλέφωνό μου πήρε φωτιά! Αμέτρητα tweets και μηνύματα. Από τότε η ζωή μου δεν ήταν η ίδια.»

«Αρχικά είχαμε συμφωνήσει με την Charlton, αλλά η κίνηση χάλασε στο ποσό της μεταγραφής, ενώ μετά η Chelsea και άλλες ομάδες με περίμεναν, αλλά εγώ ήθελα τη Liverpool. O Brendan ήταν προπονητής της Reading όταν ήμουν στην u-16 του συλλόγου και τον έβλεπα πως συνεργαζόταν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Του αρέσει να δίνει ευκαιρίες στους νέους

«Ήμουν αρκετά τυχερός» συνεχίζει ο Carr, «που την βδομάδα που πήγα και παίξαμε με τη West Ham, πολλοί παίκτες της πρώτης ομάδας πήραν χρόνο συμμετοχής με την δεύτερη ομάδα, και έπαιξα μαζί τους. Ήμουν μπροστά ως 9άρι. Πίσω μου ο Suso, πλάγια ο Sterling και ο Shelvey στο κέντρο. Ο Wisdom με τον Coady παίζανε επίσης.»

Μπορεί να μην εντυπωσίασε τελικά τους υπεύθυνους της ομάδας, αλλά «τα 60 λεπτά που έπαιξα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Έπαιξα αρκετά καλά, όπως ακριβώς όταν ήμουν στην Dulwich, το οποίο ήταν και αυτό που τους έκανε να ενδιαφερθούν. Νομίζω ότι τα πήγα καλά«, κατέληξε ο Carr.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com