Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

 

Ο Klopp για τον Matip: Είχαμε αυτή τη συζήτηση (σ.σ. για το Copa Africa) πριν μερικές εβδομάδες. Δεν μου είχε κάνει έκπληξη. Για τον Joel είναι διαφορετικά, έχει μεγαλώσει στη Γερμανία. Αποφάσισε για τον εαυτό του (σ.σ. να μείνει στο Liverpool). Καλό για εμάς.

 

Ο Klopp για το break στη Βαρκελώνη: Ήταν μία υπέροχη ευκαιρία που μας έδωσε ο σύλλογος. Όλοι χρειάζονται λίγη ξεκούραση. Δεν γίνεται να τους πιέζεις συνεχώς. Όταν κάνεις κάτι τέτοιο είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις μετά από μια ήττα. Όταν χάνουν όλοι θέλουν να μείνουν μόνοι τους στο σπίτι, οπότε ήταν καλό για εμάς να μείνουμε μαζί και να περάσουμε καλά. Ήταν ζεστά και μπορούσαμε να δούμε το παιχνίδι. Οι παίκτες δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Πέρασαν μερικές όμορφες ώρες στη Βαρκελώνη.

 

Ο Klopp υπερασπίζεται τον Karius: Ζούμε σε έναν δημόσιο κόσμο, όλα έχουν ενδιαφέρον και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. ‘’Κλείσε τα αυτιά σου’’ θα έλεγα, βοηθάει πολύ. Είμαι αρκετά καλός σε αυτό! Ελπίζω να μπορέσει να μάθει από τις ικανότητές μου!

Ακόμη και οι καλύτεροι τερματοφύλακες στον κόσμο κάνουν λάθη. Ο De Gea έκανε πρόσφατα ένα παρόμοιο. Δεν υπάρχει τέλεια συνταγή για την εξέλιξη.

 

Ο Klopp για τον Sturridge: Δεν είναι χαρούμενος. Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Δεν μπορείς να βιάσεις τα πράγματα. Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει. Έως τώρα δεν έχει προπονηθεί. Δεν είναι με την ομάδα. Ίσως σήμερα πατήσει το τερέν, αλλά αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε δουλειά με τον προπονητή αποκατάστασης, όχι με την ομάδα. Δεν μπορείς να πιέζεις τις καταστάσεις. Δεν έχει σημασία η ποιότητα του παίκτη. Δεν είναι τέλειο αυτό που συμβαίνει με τον Coutinho και τον Sturridge. Δεν έχω χρονοδιάγραμμα. Ποιο είναι το παιχνίδι μετά τη Middlesbrough? Με την Everton? Καλό θα ήταν αλλά δεν έχω ιδέα.

 

Ο Klopp για τη δραματική ήττα από τη Bournemouth: Καμία ανησυχία. Δεν τα κερδίζεις πάντα αυτά τα παιχνίδια. Κάποιες φορές τα χάνεις. Το πιο σημαντικό είναι το πώς παίξαμε. Παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι μέχρι που μας γλίστρησε από τα δάχτυλα. Ήμασταν παθητικοί – κάτι που δεν συνηθίζουμε. Στο 1-3 κάναμε μία κακή πάσα και σκόραραν. Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Ήταν λάθος μας. Ήμασταν υπεύθυνοι για αυτό. Είχαμε παρόμοια προβλήματα και σε άλλα παιχνίδια στα όπου ο αντίπαλος δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Το παιχνίδι με τη Bournemouth μας βοήθησε να καταλάβουμε τι είναι λάθος με την κάλυψή μας μερικές φορές.

 

Ο Klopp για το test με τη West Ham: Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε όπως με τη Bournemouth, με καλύτερη αμυντική λειτουργία φυσικά! Θα είμαστε θυμωμένοι (την Κυριακή). Αλλά η West Ham θα είναι μία πολύ σκληρή αντίπαλος – ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είδα τη West Ham αρκετές φορές, αλλά πιο λεπτομερώς τα τελευταία 3 παιχνίδια. Έχουν τραυματισμούς – αλλά επιστρέφουν όλοι όταν παίζουν εναντίον μας! Θέλουμε όμως να παίξουμε κόντρα στην καλύτερη West Ham! Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει τη βαθμολογική θέση τους. Είχαν άσχημους τραυματισμούς. Επιστρέφουν όλοι να παίξουν με μας αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.

 

Ο Klopp για την επιστροφή του Ojo: Όπως έχω πει αν θα τα πάει καλά, τότε η πόρτα είναι ανοιχτή. Αλλά αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες. Τα αυτιά μου και τα μάτια μου είναι πάντα ανοιχτά. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και θα πρέπει να κοιτάζουμε όλες τις επιλογές μας. Εξαρτάται από τους παίκτες (σ.σ. αν θα μπορέσουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες).

 

Ο Klopp για την αποχώρηση του Beale: Δεν υπάρχουν νέα για τον αντικαταστάτη. Δεν έχω συνηθίσει να το κάνω αυτό – Του εύχομαι ότι καλύτερο. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση, δεν είμαι σίγουρος αν εγώ θα το έκανα! Είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Θα μας λείψει. Είχε κάνει υπέροχη δουλειά εδώ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com