Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεταφορικό χάος την Παραμονή!!!

Μεταφορικό χάος την Παραμονή!!!

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

Χιλιάδες οπαδοί της Manchester City θα ταλαιπωρηθούν αφού δεν θα υπάρχουν τρένα να τους πάρουν στο Liverpool την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν η ομάδα του Pep Guardiola θα φτάσει στην πόλη για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τη Manchester City, σε ένα παιχνίδι το οποίο ίσως να έχει τεραστια σημασία στο που θα καταλήξει ο τίτλος αυτή τη σεζόν. Αλλά οι οπαδοί της City, θα αντιμετωπίσουν μεταφορικό χάος μέσα στις Χριστουγενιάτικες γιορτές καθώς θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο Anfield πριν την έναρξη του αγώνα η ώρα 7:30 ώρα Ελλάδας, χωρίς απευθείας γραμμή μεταξύ των δύο πόλεων, στις 27 και 31 Δεκεμβρίου αλλά και 1 με 2 Ιανουαρίου.
Αντ’ αυτού, τους λένε πως μια περιορισμένη υπηρεσία λεωφορείων θα είναι σε λειτουργία ώς αντικατάσταση. Μετά την είδηση, υπήρξαν εκκλήσεις προς τις ομάδες να συνενώσουν τους πόρους τους και να ναυλώσουν λεωφορεία για να βοηθήσει τους εκτός έδρας οπαδούς, να φτάσουν για αυτό το τεράστιο παιχνίδι.
Η Liverpool και η Manchester City βρίσκονται σήμερα στη 3τη και 4τη θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα. Ενώ οι παίκτες του Pep Guardiola έθεσαν γρήγορα τον ρυθμό στο πρωτάθλημα, οι Reds έχουν γίνει το στοίχημα πολλών φιλάθλων για να κερδίσει για πρώτη φορά τον τίτλο της Premier League.
Όμως, παρά την εκρηκτική τους φόρμα – είναι πρώτη με 35 γκολ στο πρωτάθλημα σε 14 παιχνίδια – η συνεχείς αμυντική αδυναμία μπορεί και πάλι να την υπονομεύσει, με την Τσέλσι που δείχνει ακριβώς το είδος της ισορροπίας μεταξύ επίθεσης και άμυνας που την έχει ήδη δει να κερδίζει τον τίτλο τα τελευταία χρόνια.
Μετά το παιχνίδι με τη City, και πριν αυτό με τη Chelsea στο τέλος του επόμενου μήνα, η Liverpool θα υποδεχτεί την Manchester United σε 16 μέρες σε μια ακόμα τεράστια δοκιμή των διαπιστευτηρίων τους για τον τίτλο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com