Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Που να ‘ναι τώρα;

Που να ‘ναι τώρα;

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Την τύχη των άλλοτε πολλά υποσχόμενων ταλέντων της Liverpool, που δεν έπιασαν ποτέ στους «Reds», αναζήτησε η ECHO. Η εφημερίδα έψαξε και βρήκε ονόματα που η ομάδα είχε στο ρόστερ της προ μερικών ετών και τα οποία δεν μπόρεσαν να καθιερωθούν.

Αφορμή ο Adam Morgan, o 22 χρονος στράικερ που από τη Liverpool βρέθηκε να παίζει στην Curzon Ashton, ομάδα της National League North, δηλαδή της έκτης κατά σειρά κατηγορίας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο! O Morgan πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι κυπέλλου με την AFC Wimbledon για το FA Cup, αγγίζοντας το θαύμα της πρόκρισης, το οποίο συνέτριψε τελικά η πολύ πιο έμπειρη αντίπαλός τους, η οποία σκόραρε 4 γκολ από το 80 και μετά για να πάρει μια τεράστια πρόκριση με 3-4.

Όμως ας δούμε και τους υπόλοιπους:

Peter Gulacsi: O Ούγγρος τερματοφύλακας υπερασπίζεται το τέρμα της RB Leipzig. Η ομάδα της Λειψίας είναι το πιο καυτό όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, καθώς είναι αήττητη στη Bundesliga και παραμένει ακόμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ευελπιστώντας να επαναλάβει το θαύμα που έκανε πέρυσι η Leicester!

Iago Aspas: Αποτυχημένο το πέρασμα του Ισπανού από τη Liverpool, όλοι το θυμούνται για το τραγικό κόρνερ του στις καθυστερήσεις εκείνου του παιχνιδιού με την Chelsea που όλοι θέλουν να ξεχάσουν. Ο Aspas, που επέστρεψε στην Celta, κάνει πράγματα και θαύματα με την ομάδα του Vigo, έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε 17 παιχνίδια, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ισπανίας, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, το φιλικό με την Αγγλία στο Wembley.

Suso: Ένα από τα μεγάλα και ελπιδοφόρα στοιχήματα της Liverpool, o Ισπανός έδειχνε συνέχεια σημάδια του τι μπορεί να κάνει, χωρίς ποτέ όμως να κάνει το αναμενόμενο αγωνιστικό μπαμ. Η μεταγραφή του στην AC Milan τον Ιανουάριο του 2015 του άνοιξε τον δρόμο να το κάνει, και αυτός, εκτός Merseyside. 5 γκολ σε 15 εμφανίσεις για τον Suso, τα 2 εξ αυτων – αριστουργηματικά – στο ντέρμπι του Μιλάνου, το ισόπαλο 2-2 με την Inter.

Gabriel Palleta: O Αργεντίνος – πλέον Ιταλός – αμυντικός είχε μια μικρή σε διάρκεια παρουσία στους Reds, τη σεζόν 2006-07, με μόλις 6 εμφανίσεις και 1 γκολ. Τώρα, βρίσκεται στη Milan και αυτός, έχει πάρει την Ιταλική υπηκοότητα και είναι και διεθνής με την Εθνική Ιταλίας.

Ryan Babel: Όχι ακριβώς αποτυχημένη, αλλά ούτε και εντελώς πετυχημένη (σύμφωνα με τα όσα περίμενε ο κόσμος απ’αυτόν) ήταν η καριέρα του Ολλανδού. O Babel, των 146 εμφανίσεων και 22 γκολ με τη φανέλα με το Liverbird , βρίσκεται στην Deportivo La Coruna, μετά από μια περίοδο που έκανε τον γυρολόγο σε ομάδες όπως η Kasibasa και η Al-Ain. Ο 29χρονος Ολλανδός έχει 3 γκολ σε 6 εμφανίσεις με την «Depor».

Joe Cole: 42 εμφανίσεις και 5 γκολ για μία μεγάλη απογοήτευση, ο Joe Cole έφυγε από την ομάδα με την πρώτη ευκαιρία, για να πάει πίσω στην West Ham. Τώρα, βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παίζει για τους Tampa Bay Rowdies του NASL, της 2ης κατηγορίας στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα και υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Mikel San Jose: O Βάσκος έπαιξε 3 χρόνια στις ακαδημίες των «Reds» χωρίς να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα και επέστρεψε στην Athletic Bilbao. Εκεί κάνει μία εξαιρετική καριέρα, έχοντας αλλάξει θέση, από κεντρικός αμυντικός σε αμυντικό χαφ, παίζοντας βασικός στην ομάδα του και όντας και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Brad Jones: Ο Αυστραλός τερματοφύλακας που για 5 σεζόν ήταν η δευτερότριτη επιλογή των «Reds» στα γκολπόστ, κάνοντας μόλις 27 εμφανίσεις, μέσα σε αυτές και μια πραγματική τραγωδία στο Old Trafford (ήττα με 3-0 τον Δεκέμβριο του 2014), την περίοδο που ο Simon Mignolet είχε χάσει την εμπιστοσύνη του Brendan Rodgers.Ο Jones τώρα βρίσκεται στην Feyenoord, έχει 19 εμφανίσεις ως βασικός και γενικότερα κάνει μια καλή σεζόν με την Ολλανδική ομάδα.

Martin Hansen: Τελευταίος, ο Δανός τερματοφύλακας που έκανε όλες κι όλες 6 συμμετοχές σε 18άδα πριν φύγει από το Liverpool. O Hansen παίζει και αυτός πια στην Bundesliga, με τη φανέλα της Ingolstadt, της τελευταίας ομάδας στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Έχει κρατήσει βέβαια δύο φορές το μηδέν στις 5 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γερμανικής ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com