Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευεργέτες για Allen οι Lallana, Coutinho

Ευεργέτες για Allen οι Lallana, Coutinho

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Στην μεγάλη σημασία που είχε η δουλειά δίπλα στους Adam Lallana και Philippe Coutinho, τα χρόνια του στο Anfield, αποδίδει την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη σεζόν ο Joe Allen.

«Eίναι φυσικό για κάθε παίκτη να μαθαίνει απ’τους συμπαίκτες του. Στην Ουαλία έχω τους Bale και Ramsey, ενώ και στη Liverpool υπήρχαν παίκτες όπως ο Lallana και ο Coutinho που παίζουν τον ρόλο που παίζω και εγώ, και προσπάθησα να πάρω ένα-δύο πράγματα από αυτούς» είπε ο Joe Allen.

O «Ουαλός Xavi», όπως τον ανακήρυξε ο Brendan Rodgers όταν ήρθε από την Swansea, με την μεταγραφή του στη Stoke απέκτησε έναν διαφορετικό ρόλο, πιο προωθημένο από αυτό που είχε στη Liverpool, για την οποία λέει τα καλύτερα λόγια: «Ευχαριστήθηκα τα χρόνια μου στο Liverpool, αλλά ήταν καιρός να προχωρήσω. Υπήρχε τόση ποιότητα στην ομάδα που έπρεπε να βρω μία νέα πρόκληση. Ήμουν ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα σαν την Stoke, στην οποία είχα πολλά να φέρω και να γίνω σημαντικό κομμάτι της.Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, κάνει τη διαφορά το να σου δίνουν παραπάνω καθήκοντα και ευκαιρία να αναδείξεις τον εαυτό σου»

Ο Allen έχει ήδη 6 γκολ με τους Potters και την εθνική Ουαλίας αυτή τη σεζόν, σε αντίθεση με 5 τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι που του δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι το σκοράρισμα που είχα τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν το καλύτερο, αλλά διατηρώ την αυτοπεποίθηση ότι παίζοντας στην προωθημένη θέση θα έχω τις ευκαιρίες μου να βάλω μερικά. Δεν είναι κάτι τυχαίο και μπορώ να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό με συνέπεια.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com