Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tέλος η σεζόν για Ings

Tέλος η σεζόν για Ings

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Άτυχος για άλλη μια φορά ο Danny Ings. Ο επιθετικός των «Reds» χτύπησε στο παιχνίδι με την Tottenham το δεξί γόνατό του, δηλαδή το άλλο πόδι από αυτό που είχε κάνει την εγχείρηση την περσινή σεζόν, και θα χρειαστεί εκ νέου εγχείρηση για να διορθώσει τη ζημιά που δημιουργήθηκε στον χόνδρο. Η εγχείρηση θα γίνει σήμερα στο Λονδίνο και ο Ings θα χάσει από 7 έως 9 μήνες.

Ο Jurgen Klopp σχολίασε το γεγονός: «To ότι είμαστε πικραμένοι δεν φτάνει για να περιγράψει το πως νιώθουμε. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δούλεψε τόσο σκληρά, αξίζει καλύτερη τύχη από αυτό.»

«Είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του Danny, το ότι τραυματίστηκε κάνοντας τάκλιν για να κερδίσει μια χαμένη μπάλα για την ομάδα. Αλλά αυτή η ίδια προσωπικότητα είναι που θα τον κάνει να επιστρέψει δυνατός. Μου είπαν ότι πιθανό διάστημα απουσίας είναι 7-9 μήνες. Είναι πνευματικά και σωματικά δυνατός και θα έχει την καλύτερη υποστήριξη για να σιγουρευτούμε ότι όταν επιστρέψει θα μπορεί να προσφέρει στο επίπεδο που είναι ικανός να προσφέρει», κατέληξε ο «Kloppo».


Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com