Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σπόντες Mourinho για το πρόγραμμα

Σπόντες Mourinho για το πρόγραμμα

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Το κλίμα του ντέρμπι φαίνεται πως θέλησε να φτιάξει από νωρίς ο Jose Mourinho καθώς μπήκε στη μεγάλη λίστα των προπονητών που αποδοκιμάζουν την κατάρτιση του προγράμματος από τα τηλεοπτικά δίκτυα. Μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η United έρχεται στο Anfield στις 17/10 ωστόσο στις 20/10 αντιμετωπίζει τη Fenerbache για το Europa League και στις 23/10 πηγαίνει στο Stamford Bridge για να αντιμετωπίσει την Chelsea. Σαν να μην έφθαναν αυτά, στις 26/10, ημέρα Τετάρτη υποδέχεται και τη Manchester City για το EFL Cup.

΄΄Θα μπορούσαμε να παίξουμε με τη Liverpool   Σάββατο ή Κυριακή. Παίζουμε όμως τη Δευτέρα. Άρα μάλλον δεν θα έχουμε τις καλύτερες συνθήκες γιατί παίζουμε με δύο μεγάλες ομάδες της Premier League που δεν έχουν ευρωπαικές υποχρεώσεις. Είχαμε αυτό το ΄΄δηλητηριώδες΄΄ δωρό να παίζουμε Δευτέρα αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να περάσουμε και στον επόμενο γύρο του Europa League. Θέλουμε να προσπαθήσουμε.΄΄.

Ερωτηθείς αν προσπαθούσε να πιέσει για να μετακινηθεί το clasico του Αγγλικού ποδοσφαίρου απάντησε : ΄΄ Το δηλητηριώδες δώρο είναι ήδη εκεί οπότε τι μπορούμε να κάνουμε; Θα παίξουμε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή στο Stamford Bridge.΄΄ Είναι βέβαιο πως τα mind games του Πορτογάλου ξεκίνησαν νωρίς και σίγουρα το κλίμα αναμένεται να πυροδοτηθεἰ περαιτέρω όσο θα περνούν οι μέρες προς τη μεγάλη αναμέτρηση στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com