Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφεύγει το πρόστιμο ο Sakho αλλά..

Αποφεύγει το πρόστιμο ο Sakho αλλά..

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Μετά το Σαββατιάτικο ματς κόντρα στη Hull ο Jurgen Klopp ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με τον Mamadou Sakho όσον αφορά δηλώσεις του ιδίου στην εφαρμογή Snapchat απάντησε πως θα διευθετήσει το θέμα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή χωρίς πάντως να περιμένει να φθάσουν και τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον David Maddock, έμπιστο ρεπόρτερ στα ζητήματα της ομάδας δεν πρόκειται να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στο Γάλλο αμυντικό καθώς ο Γερμανός τεχνικός δεν είναι γενικότερα λάτρης αυτής της ποινής. Αντίθετα, σε τετ-α-τετ συνομιλία του με τον παίκτη με τον Klopp, κατέστη σαφές στον Sakho πως αν δεν υπάρξει μία πολύ μεγάλη ανάγκη λόγω κρίσης τραυματισμών δεν πρόκειται να αγωνιστεί άμεσα. Το μέλλον του Sakho ετίθετο εν αμφιβόλλω γενικότερα ωστόσο αυτό το απρόσωπο ξέσπασμα του παίκτη ήρθε και μάλλον ευλόγως επιδείνωσε την κατάσταση. Η Liverpool ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό καθαρά για λόγους ετοιμότητας ώστε να παίζει τακτικά και να είναι ξανά πανέτοιμος σε κάποιους μήνες όμως πλέον η παραμονή του  στην ομάδα συνοδεύεται με ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Είναι σαφές, λοιπόν, πλέον πως οι Joel Matip, Dejan Lovren, Ragnar Clavan, Lucas Leiva και Joe Gomez όταν επιστρέψει υγιής βρίσκονται μπροστά από τον Γάλλο για μία θέση στο βασικό σχήμα της αμυντικής γραμμής κάθε βδομάδα που περνά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com