Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lucas Leiva: «Το νέο Anfield να γίνει φρούριο»

Lucas Leiva: «Το νέο Anfield να γίνει φρούριο»

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Στην μεγάλη σημασία που έχει για την Liverpool το να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δυναμική που θα της προσφέρει το ανανεωμένο Anfield, στο οποίο κάνει «ποδαρικό» η ομάδα αυτό το Σάββατο στον αγώνα με τους περσινούς πρωταθλητές, την Leicester, στάθηκε σε δηλώσεις του ο μέσος της ομάδας, Lucas Leiva.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να δω το καινούργιο Anfield», δήλωσε ο Lucas, ο οποίος συνδυάζει την επιστροφή στην έδρα των «Reds» με την δικιά του επιστροφή στο 100% της αγωνιστικής του δράσης. «Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι της ομάδας το περιμένουν πως και πως και η ατμόσφαιρα θα είναι ίδια με πριν – αν όχι ακόμα πιο δυνατή χάρη στον παραπάνω κόσμο. Είναι μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, μια καλή πορεία»

Το να είναι καλό αυτό το νέο ξεκίνημα στο ανανεωμένο – 54.000 πια θέσεων – Anfield, σύμφωνα με τον Lucas θα αποτελέσει κλειδί και για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας κατά τη φετινή σεζόν, ιδίως αυτού της κατάληψης ενός εκ των θέσεων της τετράδας που οδηγούν στο Champions League.

«Κάθε χρόνο οι ομάδες που έχουν καλό ρεκόρ στην έδρα τους χτυπάνε τον τίτλο και την τετράδα, επομένως θα είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε κι εμείς αυτόν τον χρόνο – ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι, αυτό του Σαββάτου» πρόσθεσε. «Μια νίκη με την Leicester θα μας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε και να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με την Chelsea»

Ο βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, τέλος, μίλησε και για την Leicester, τους περσινούς πρωταθλητές που σε 3 αγωνιστικές έχουν το ίδιο μέτριο ξεκίνημα με τους «Reds», καθώς έχουν μαζέψει επίσης 4 βαθμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ναι ευκολότερο να τους αντιμετωπίσει κανείς σε σχέση με πέρυσι.

«Η Leicester ήταν μια μεγάλη έκπληξη για πολλούς, αλλά για μένα ήταν δίκαια η πρωταθλήτρια ομάδα. Φέτος βέβαια είναι διαφορετική υπόθεση, έχουν παραπάνω παιχνίδια λόγω Champions League, ενώ και οι αντίπαλοι της έχουν δυναμώσει αρκετά, αλλά παραμένει μια πολύ δύσκολη ομάδα» τόνισε ο Lucas » Το σημαντικό είναι ότι κρατήσανε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού τους ρόστερ, ενώ υπέγραψαν και κάποιους εξαιρετικούς νέους παίκτες. Όμως εμείς δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε καλές ομάδες, επομένως θέλω να πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία καλή νίκη στο πρώτο εντός έδρας μας παιχνίδι».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com