Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσφέρθηκε στην Arsenal o Sturridge?

Προσφέρθηκε στην Arsenal o Sturridge?

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος 

Φημολογία έχει αναπτυχθεί από χθες το βράδυ και το τέλος της μεταγγραφικής περιόδου πως ο Daniel Sturridge προτάθηκε στους Λονδρέζους δια μέσου του μάνατζερ του με προοπτική ενός δανεισμού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες του goal.com, το οποίο αναφέρει πως ο κύκλος του παίκτη έκανε αυτή την πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς μάλιστα για το επόμενο καλοκαίρι καθώς ο παίκτης ήταν δυσαρεστημένος που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Jurgen Klopp τις τελευταίες βδομάδες. Η Liverpool παρουσιάζεται αμέτοχη σε αυτή την ιστορία καθώς σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον παίκτη.

Πιο έμπιστες πηγές όμως από το Liverpool θεωρούν τη συγκεκριμένη παραφιλολογία ως μία, η οποία δεν βγάζει νόημα. Κατά την εκτίμηση μας, αυτό το σενάριο ίσως πιο πολύ προέκυψε από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων ως μορφή επίτασης της πίεσης προς τον Γερμανό τεχνικό τεχνικό παρά έχει επαφή με την πραγματικότητα. Μάλιστα, πρόσφατα ο Jurgen Klopp δήλωσε πως ο Άγγλος επιθετικός δεν χρειάζεται αν ανέβει ένα βουνό ώστε να ξαναπαίξει στη βασική ενδεκάδα, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως υπολογίζεται κανονικότατα και βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com