Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος με την αντίδραση ο Sturridge

Ικανοποιημένος με την αντίδραση ο Sturridge

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ο Daniel Sturridge μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στο χθεσινό παιχνίδι, μπορεί όταν μπήκε αλλαγή να αγωνίσθηκε πάλι σε λάθος θέση από τον Jurgen Klopp αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να προσθέσει δύο δικά του γκολ στη βραδιά.

Πιο σημαντικό όμως όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του ήταν το γεγονός πως οι ¨Κόκκινοι¨ αντέδρασαν μετά από ένα πολύ κακό ματς το Σάββατο.¨ ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας και είναι καλό που πήραμε τη νίκη. Ήταν δική μας ευθύνη να βγούμε έξω, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να βελτιωθούμε από αυτό που δείξαμε το Σάββατο και το κάναμε. Πάντα θέλουμε να σκοράρουμε, να αγωνιζόμαστε καλά και να κάνουμε το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν καλύτερο. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ανεξάρτητα για ποια διοργάνωση παίζουμε ή αν παίζουμε φιλικό θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.¨ ήταν τα λόγια του διεθνούς επιθετικού.

Ο Sturridge θα διεκδικήσει μία θέση στο αρχικό σχήμα του Σαββάτου κόντρα στην Tottenham, παιχνίδι στο οποίο η Liverpool θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες μετά το κάζο του Turf Moor.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com