Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sturridge έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης!

Ο Sturridge έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης!

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

 

Ο Ιρλανδός επιθετικός των 80s και 90s, Tony Cascarino, που στα 20 χρόνια καριέρας είχε σκοράρει γύρω στα 300 goals, εστίασε στο πρόβλημα αυτοπεποίθησης που φαίνεται να έχει πλέον ο άσσος της ομάδας μας, Daniel Sturridge.

 

Ο Dani κόντρα στη Burnley έπαιξε (θεωρητικά) ως δεξιός winger, αλλά συνέκλινε συνεχώς προς το κέντρο. Στη διάρκεια του match δοκίμασε 4 σουτ, όλα εκτός εστίας. Βεβαίως και οι υπόλοιποι παίκτες δεν τα πήγαν καλύτερα αφού η ομάδα είχε συνολικά 21 σουτ εκτός εστίας(!) αλλά όπως και να’χει οι οπαδοί έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν.

»Πολλοί έχουν αναφέρει συχνά τα αμυντικά προβλήματα της Liverpool, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση το Σάββατο ήταν ο τρόπος παιχνιδιού του Sturridge» δήλωσε ο Cascarino στους Times. Και συνέχισε:

»Καθόταν στο κέντρο χωρίς να τρέχει. Έμοιαζε να θέλει να πάρει τη μπάλα, αλλά αυτό δεν μπορούσε να βλάψει τους αντιπάλους. Η Liverpool δεν τον χρειάζεται να το κάνει αυτό. Υπήρχαν ήδη 3 δεκάρια στο γήπεδο (Adam Lallana, Philippe Coutinho και Roberto Firmino). Όταν ο Sturridge ήταν στην Chelsea, αλλά και όταν έπαιζε με τον Suárez στη Liverpool, πάντα ήθελε να τρέχει από πίσω. Μοιάζει σαν να μην πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει πλέον. Ξέρω ότι στον Klopp αρέσει οι παίκτες του να κυνηγούν τους αντιπάλους, αλλά νομίζω ότι ο Divock Origi είναι η καλύτερη επιλογή του για να το κάνει αυτό».

 

Θεωρούμε ότι ο παλαίμαχος Ιρλανδός center for διάβασε πολύ σωστά το παιχνίδι του Sturridge κόντρα στη Burnley, άλλωστε ακριβώς αυτό είχαμε επισημάνει κι εμείς την ώρα του αγώνα. Δυστυχώς ο Άγγλος διεθνής δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, αλλά δεν φαίνεται ικανός πλέον να παίζει στα πλάγια. Όταν χρησιμοποιείται καλό είναι να παίζει ως center for..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com