Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Burton Albion-Liverpool (preview)

Burton Albion-Liverpool (preview)

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Burton και Liverpoo lκοντράρονται την Τρίτη το βράδυ για τη φάση των ¨64¨ του League Cup Αγγλίας, εφ΄εξής ονομαζόμενο EFL Cup. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα το Σάββατο, οι μεν γηπεδούχοι στο Ewood Park από την Blackburn οι δε φιλοξενούμενοι από την Burnley στο Turf Moor.

Αγωνιστικά νέα: Burton : Ο Nigel Clough δεν μπορεί να  υπολογίζει για τους γηπεδούχους τις υπηρεσίες των John Brayford( cup tied ) και  John Mousinho (πρόβλημα στο μηρό ) ενώ ενδέχεται αν επιστρέψει από τραυματισμό ο Tom Flanagan και υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Kyle Mcfadzean.Liverpool: Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών παρά μικρά ζητήματα όπως δήλωσε ο Jurgen Klopp. Δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του Mane, μάλλον για βασικοί προορίζονται Can, Origi, Grujic, Matip ενώ χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρουν και οι Ings, Markovic και Woodburn.

Match Facts :

-Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που αναμετρώνται οι δυο ομάδες.

-Η Liverpool τις τελευταίες 12 φορές που αντιμετώπισε ομάδα χαμηλότερης διοργάνωσης στην διοργάνωση έμεινε αήττητη ( 8 νίκες και 4 ισοπαλίες) αν και μία ισοπαλία κατέληξε σε ήττα στα πέναλτι από τη Northampton το Σεπτέμβριο του 2010.

– Η Liverpool τα τελευταία 5 χρόνια έφθασε τα ημιτελικά της διοργάνωσης 3 φορές ενώ έφθασε και σε 2 τελικούς κατακτώντας τον έναν το 2012 και χάνοντας φέτος το Φεβρουάριο τον δεύτερο.

-Η Liverpool είναι η πολυνίκης του θεσμού με 8 κατακτήσεις,

-Η Burton αντιμετώπισε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια μετρώντας μία νίκη επί της QPR το 2014 και μία ήττα από τη Fulham το 2013.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com