Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρόκριση πήγε στο… Liverpool!

Η πρόκριση πήγε στο… Liverpool!

Χάρη σ’ ένα μαγικό γκολ του Coutinho η Liverpool κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση για τους «8» του Europa League, καθώς κατάφερε να απαντήσει στο γκολ-πέναλτι του Martial και με το ήδη υπάρχων από τον πρώτο αγώνα 2-0 πέρασε στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 3-1.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ωστόσο στην πορεία ισορρόπησαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, μέχρι τη στιγμή του γκολ από τον Martial. Στην πορεία και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να φτάσουν σε κάποιο γκολ, με την Liverpool να έχει την πιο κλασσική με το δοκάρι του Sturridge, ώσπου ο Coutinho με μαγική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

 

Α’ ημίχρονο

 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό, καθώς δεν είχαν. Αυτό το μομέντουμ του παιχνιδιού βέβαια βόλευε μόνο την Liverpool, η οποία είχε και σκορ πρόκρισης.

 

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 18’ για να δούμε μια κλασσική ευκαιρία. Συγκεκριμένα ο Lingard έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Mignolet ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τον κίνδυνο. Στο 19’ ο Mata δοκίμασε ένα σουτ από την γωνία της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 28’ όταν το πλασέ του Coutinho σταμάτησε στον De Gea.

 

Στο 32’ η Manchester United κέρδισε πέναλτι και ο Martial που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0. Η Liverpool μετά το γκολ που δέχθηκε πίεσε και αρχικά με τον Sturridge στο 35’ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 41’ ο Henderson δεν μπόρεσε με πλασέ να σκοράρει. Τελικά, στο 44’ ο Coutinho κάνει μια μυθική κίνηση και πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ για να διαμορφώσει το 1-1. Άλλη φάση δεν σημειώθηκε.

 

Τελικό σκορ πρώτου ημιχρόνου, 1-1. Ένα πρώτο ημίχρονο με φάσεις και δύο γκολ.

 

Β’ ημίχρονο

 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν όπως το πρώτο, καθώς η Liverpool είχε πετύχει αυτό που ήθελε, το γκολ εκτός έδρας δηλαδή και η Manchester United έπρεπε να συνέλθει από το σοκ για να μπορέσει να βάλει άλλο ένα γκολ και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

 

Ο ρυθμός δεν ήταν κακός αλλά ούτε και καλός. Φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν βλέπαμε σχεδόν καθόλου και αυτό το γεγονός βόλευε απίστευτα τους ποδοσφαιριστές του Jurgen Klopp. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 60’ όταν η κεφαλιά του Fellaini κατέληξε στην αγκαλιά του Mignolet.

 

Η απάντηση ήρθε στο 78’ όταν ο Coutinho σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε σε κόρνερ μετά από ωραία εκτίναξη του De Gea. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν άλλαξε ρυθμό και το μόνο που είδαμε ήταν δύο φάσεις του Origi που αποκρούστηκαν από τον De Gea. Αρχικά το σουτ του στο 90’ κι έπειτα το πλασέ του στο 90+1’. Άλλη φάση δεν σημειώθηκε.

 

Τελικό αποτέλεσμα παιχνιδιού, 1-1. Μεγάλη πρόκριση για την Liverpool.

 

Συνθέσεις

 

Manchester United: De Gea, Varela (Valencia 46’), Smalling, Blind, Rojo (Darmian 62’), Carrick (Schwensteiger 70’), Fellaini, Lingard, Martial, Rashford

 

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Milner, Can, Henderson (Allen 71’), Lallana, Firmino (Benteke 85’), Coutinho, Sturridge (Origi 68’)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com