Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στοπ στις φήμες έβαλε ο Klopp

Στοπ στις φήμες έβαλε ο Klopp

Τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα μετά και την ελάχιστη συμμετοχή του Christian Benteke στο ντέρμπι με την Manchester United, αναπτύχθηκε η φήμη ότι ο Jurgen Klopp δεν υπολογίζει τον Βέλγο φορ και πως είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του από την ομάδα. Να αναφέρουμε ότι και στο ντέρμπι με την Arsenal ο Christian Benteke είχε μπει ως αλλαγή.

 

Ωστόσο με δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με τον Βέλγο επιθετικό και ουσιαστικά διέψευσε κατηγορηματικά όλα αυτά τα γεγονότα που τους ήθελαν να είναι σε ρήξη μεταξύ τους. Με λίγα λόγια για λόγους τακτικής ο Benteke δεν ξεκινάει βασικός στα παιχνίδια των «Κόκκινων».

 

Αναλυτικά ο Klopp, δήλωσε: «Είστε πολύ γρήγοροι στης κριτικές σας. Εάν δούλευα έτσι, θα έστελνα τους παίκτες που χάνουν ευκαιρίες σε άλλες ομάδες. Ηρεμήστε. Φυσικά και έχει μέλλον. Δεν τίθεται ερώτημα».

 

Ενώ συμπλήρωσε: «Είναι ένας σκόρερ και δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτά είναι όλα καλά. Έτσι λειτουργεί. Φτιάχνουμε μία ενδεκάδα και μετά φτιάχνουμε τον πάγκο. Έτσι κάναμε στο παρελθόν, έτσι θα κάνουμε και στο μέλλον. Πάντα έχει πιθανότητες να παίξει».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com