Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Χαρούμενος με την απόδοσή μας»

Rodgers: «Χαρούμενος με την απόδοσή μας»

H Liverpool δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι στην Premier League, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Everton στο Anfield στο καθιερωμένο ντέρμπι του Merseyside. Οι Reds ήταν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, αλλά το μοναδικό γκολ του Phil Jagielka στο 92’ τους στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Brendan Rodgers δήλωσε χαρούμενος με την απόδοση των παικτών του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε από την αναμέτρηση. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, όμως η τύχη μας γύρισε τη πλάτη και δεχτήκαμε γκολ ένα λεπτό πριν τελειώσει το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου και είμαι περήφανος γι’ αυτούς».

«Σίγουρα είναι απογοητευτικό να έχεις καλή απόδοση και να μην κερδίζεις, αλλά για την ώρα στέκομαι στο γεγονός ότι βρίσκουμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο παιχνίδι με το παιχνίδι. Κατά την διάρκεια του αγώνα με τηνEverton δεν ένιωσα ότι κινδυνεύουμε σε καμία φάση και μετά το γκολ ήμουν βαθιά απογοητευμένος».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Αντώνης Ψαριανός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com