Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις Agger στην Arsenal!

Σκέψεις Agger στην Arsenal!

Ο Thomas Varmaelen, βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Barcelona και όπως φαίνεται θα είναι η επόμενη μετεγγραφή των Καταλανών, με τους «κανονιέρηδες» να τρίβουν τα χέρια τους αφού δεν ήταν στα πλάνα του Arsene Wenger για φέτος.

Τον αντικαταστάτη του Βέλγου ψάχνουν στην Arsenal, ο οποίος πιθανότατα να είναι και στις βασικές επιλογές του Αλσατού τεχνικού στην αμυντική διάταξη και οι πρώτες σκέψεις είναι ο Daniel Agger.

Ο Δανός, δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Brendan Rodgers, μετά και την απόκτηση του Dejan Lovren από την Southampton και ήδη έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του μπλέχτηκε και η Barcelona.

Ως αφορά το οικονομικό σκέλος, η Arsenal αναμένεται να βάλει στα ταμεία της από την πώληση του Thomas Varmaelen κοντά στις 10 εκατομμύρια λίρες, τα οποία θα δώσει στην Liverpool για την αγορά του Daniel Agger.

Οι «κόκκινοι» ωστόσο έχουν κοστολογούν τον παίκτη στις 12 εκατομμύρια λίρες, όμως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο η μικρή διαφορά του ποσού για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com