Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άμεσα κλείνουν Lovren, Origi!

Άμεσα κλείνουν Lovren, Origi!

Μετεγγραφών… συνέχεια για την Liverpool, η οποία κλείνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον και προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδα… τίτλων!

Τα ποσά που πέφτουν είναι πολλά, τόσο στο τι εισπράττει, όσο και στο πόσα ρίχνει για την ολοκλήρωση μετεγγραφών και πλέον κινούνται για την προσθήκη ακόμα δύο παικτών. Ο λόγος για τους Dejan Lovren και  Divick Origi που αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο με την ομάδα της Liverpool τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Liverpool προσφέρει 10 εκατομμύρια λίρες στην Lille για τον Βέλγο επιθετικό κάτι που έχουν αποδεχθεί οι Γάλλοι. Έτσι, ο Divick Origi τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Αγγλία για τις ιατρικές εξετάσεις αλλά και για την υπογραφή του συμβολαίου.

Από την άλλη, η υπόθεση του Κροάτη είναι πιο δύσκολη ωστόσο υπάρχει θετικό κλίμα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, αφού και ο ίδιος ο Dejan Lovren έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στους «κόκκινους». Αργά ή γρήγορα, μετά τους Loic Remy και Divick Origi, ο Κροάτης διεθνής σέντερ μπακ θα υπογράψει στην Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com