Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: Όσα πρέπει να ξέρετε

Origi: Όσα πρέπει να ξέρετε

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Divock Origi βρίσκεται η Liverpool και το www.liverpool.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τον νεαρό επιθετικό.

Ο Origi είναι από ποδοσφαιρική οικογένεια αφού ο πατέρας του ήταν επαγγελματίας παίκτης ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Genk. Στην συγκεκριμένη ομάδα έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ο ίδιος ο Divock μέχρι που μετακόμισε στην Lille. Έχει παίξει σε όλες τις εθνικές ομάδες του Βελγίου ξεκινώντας από την under 15.

Έκανε το ντεμπούτο του στην Lille τον Φεβρουάριο του 2013 και χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να πετύχει το πρώτο του γκολ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 20 αγώνες, 18 σαν αλλαγή και σκόραρε 5 γκολ. Δημιούργησε 18 ευκαιρίες για συμπαίκτες του και είχε 80% σωστές πάσες.

Στο μουντιάλ εντυπωσίασε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις επιδόσεις του και αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιζε βασικός όταν στον πάγκο του Βελγίου καθόταν ο Mirallas και ο Lukaku. Ανήκει σε μια εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών στο Βέλγιο το οποίο είναι υπολογίσιμη δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι γεννημένος στις 18/4/1995. Έχει 1.85 ύψος. Ο αριθμός της φανέλας του στην Lille είναι το 27.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com