Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: “Sterling ο καλύτερος”

Rodgers: “Sterling ο καλύτερος”

Για ακόμη ένα παιχνίδι, έδειξε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο ο Raheem Sterling και με δύο δικά του γκολ βοήθησε την Liverpool να πάρει την νίκη στο Carrow Road. Μία δύσκολη και αγχωτική νίκη, όπως φάνηκε τουλάχιστον στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με την Norwich. Ο 19χρονος, άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και όταν η κατάσταση βάραγε… καμπανάκι στο δεύτερο ημίχρονο, με προσωπική του ενέργεια έβαλε το τρίτο γκολ της Liverpool.

Την φετινή σεζόν , ο Sterling, σε 28 συμμετοχές έχει πετύχει 13 γκολ, με τον Brendan Rodgers να τρίβει τα χέρια του, έχοντας στο ρόστερ του έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Ευρώπης αλλά και τον καλύτερο στην ηλικία του. Αυτό υποστήριξε ο Βορειοϊρλανδός σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Carrow Road.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κόκκινων»: «Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος νέος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι 19 χρονών και δεν βλέπω κάποιον καλύτερο στην ηλικία του. Είναι έξυπνος όταν έχει την μπάλα στα πόδια και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνει και το κομμάτι του σκοραρίσματος. Η συνολική του απόδοση έχει δείξει ωριμότητα και πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Σήμερα έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αφού συμμετείχε και στα τρία γκολ που πετύχαμε».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com