Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham Utd-Liverpool live στην Λέσχη Φίλων LFC

West Ham Utd-Liverpool live στην Λέσχη Φίλων LFC

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, την Κυριακή 6 Απριλίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την West Ham Utd στο Upton Park για τη Premier League. Στις κερκίδες του Upton Park θα βρεθούν και 2 μέλη μας.

To match θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα & η Λέσχη μας θα είναι ανοικτά από τις 5:30 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι.
Υπενθυμίζεται ότι, η Λέσχη μας (Μάχης Πόγκραδετς 6, Σεπόλια 10443, πλησίον ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ) είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη από 6 ως 8:30 το βράδυ.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-5141140  & 6984-004350 (what’s up) ή μέσω του site μας www.liverpool.gr ή και μέσω της εκπομπής Anfield.gr (κάθε Τετάρτη 7-9 απόγευμα) στο radio Mundosports (www.mundosports.eu).

Tτην Λέσχη μας συναντάτε στο facebook OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB(https://www.facebook.com/groups/gr.branch) και στο twitter Liverpool GR Fans (https://twitter.com/liverpoolgreece).

Επίσης ειδήσεις σχετικά με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο, μπορούν να λαμβάνουν μέσω του site www.englishfootball.gr & μέσω της εκπομπής “Tickets Please” (κάθε Σάββατο & Κυριακή 12-2 μεσημέρι) στο www.mundosports.eu

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com