Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με Feyenoord για Slot

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με Feyenoord για Slot

Η Liverpool προχωρά για την εύρεση του αντικαταστάτη του Jürgen Klopp και μάλιστα ξεκίνησε ήδη διαπραγματεύσεις με τη Feyenoord, ώστε να φέρει στο Anfield τον Arne Slot.

Οι Reds έχουν καταλήξει πως ο 45χρονος είναι ο εκλεκτός τους, για να αποτελέσει τον διάδοχο του Γερμανού, με τον ίδιο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη γενέτειρα του και να μετακινηθεί στο Merseyside, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των Reds.

Ο 45χρονος οδήγησε τη Feyenoord στην επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου KNVB το περασμένο Σαββατοκύριακο και έχει πραγματοποιήσει ένα δυνατό έργο στην Ολλανδία, έχοντας οδηγήσει τον σύλλογο στον πρώτο του τίτλο στην Eredivisie μετά από έξι χρόνια τη σεζόν 2022-23.

Επιπλέον, η ικανότητα του να βελτιώνει τους παίκτες και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού του είναι χαρακτηριστικά που αρέσουν στους Reds.

Οι συνομιλίες με τον Ολλανδικό σύλλογο επικεντρώνονται στην αποζημίωση που θα πληρώσει η Liverpool, ώστε να κάνει δικό της, τον Slot, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως προχωρούν χωρίς προβλήματα και από την πλευρά της Liverpool τις χειρίζεται ο νέος αθλητικός διευθυντής, Richard Hughes.

Η εκπρόσωπος του Ολλανδού προπονητή, Rafaela Pimenta βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πλευρά της Liverpool και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να προκύψει η οριστική συμφωνία.

Η πρώτη πρόταση από πλευράς Liverpool δεν ξεπέρασε τα €9 εκατομμύρια και απορρίφθηκε από τους Ολλανδούς, όμως οι Reds θα επιστρέψουν, με τους ίδιους να πιστεύουν πως θα υπάρξει συμφωνία με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10-11 εκατομμύρια.

Προχωρούν για Arne Slot οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com