Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για 2 εβδομάδες ο Diogo Jota

Εκτός για 2 εβδομάδες ο Diogo Jota

Νέο πλήγμα στη Liverpool, καθώς ο Diogo Jota αποκόμισε νέο τραυματισμό, στο ισχίο και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, όπως ενημέρωσε ο Jürgen Klopp το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στα γκολ την Κυριακή κόντρα στη Fulham, ωστόσο οι ενοχλήσεις που είχε πριν τον αγώνα, επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια του ματς, με αποτέλεσμα να τεθεί knock out για τα επόμενα ματς.

Ο Klopp ανέφερε σχετικά:

“ Δυστυχώς έχουμε τραυματισμούς. Ο Diogo  πέτυχε το γκολ, ένιωσε μικρή ενόχληση και τώρα μάθαμε ότι είναι μεγαλύτερο πρόβλημα. Έτσι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. ”

“ Εκτός αυτού, δεν υπάρχουν [άλλες ανησυχίες για νέους τραυματισμούς]. ”

“ Δεν μπορώ πραγματικά να πω πολλά για αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Πριν από το παιχνίδι με την Atalanta όπου δεν ξεκίνησε, δέχτηκε ένα ένα χτύπημα – κανονικό τάκλιν, μετά ένιωσε λίγο πόνο στο ισχίο. Τότε ήταν εντάξει γιατί δεν τον ξεκινήσαμε, τον φέραμε από τον πάγκο, ήταν εντάξει. ”

“ Μετά ξεκίνησε το τελευταίο παιχνίδι, ήταν προφανώς εντάξει και μετά με το γκολ… ήταν μια μικρή ενόχληση, αλλά είμαστε αργά μέσα στη σεζόν, οπότε προφανώς τώρα δεν είναι πολύ καλή στιγμή για κάθε τραυματισμό. ”

“ Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Όταν λέω δύο εβδομάδες, στην πραγματικότητα δεν είναι σχεδόν τίποτα το σοβαρό, αλλά αρκετό για να μην είναι διαθέσιμος. ”

Χωρίς Diogo Jota για 2 εβδομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com