Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Everton, Trent και τον τραυματισμό του Jota

Ο Klopp για Everton, Trent και τον τραυματισμό του Jota

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Merseyside Derby της Τετάρτης με αντίπαλο την Everton στο Goodison Park για την Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι το τελευταίο του Merseyside Derby:

“ Πολύ σημαντικό για εμάς, αυτό είναι ξεκάθαρο. Με τα τελευταία αποτελέσματα η Everton το έχει τακτοποιήσει λίγο πολύ. Αλλά για εμάς η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ξανά και ξανά και ξανά, είναι πολύ σημαντικό όπως όλα τα άλλα παιχνίδια. Γνωρίζουμε όμως τη σημασία. ”

“ Το πρώτο μου ντέρμπι ήταν το 2016 και ήμουν για λίγο εδώ, αλλά όταν έρχεσαι εδώ δεν θα έλεγα ότι ήταν το παιχνίδι της χρονιάς. Ήξερα ότι ήταν για τους οπαδούς αλλά δεν το ένιωθα τότε. Αλλά τώρα το ξέρω και το νιώθω, η κατανόησή μου αναπτύχθηκε με τα χρόνια.
Είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια, ειδικά εκεί. ”

“ Εντός έδρας είχαμε ένα πολύ καλό ρεκόρ, μόνο με τον Carlo Ancelotti που είναι ένας πολύ καλός προπονητής χάσαμε από αυτούς. Δεν έχει σημασία τι είχαμε στο παρελθόν. Πρέπει να το δοκιμάσουμε σωστά τώρα. ”

Για το rotation της Κυριακής:

“ Αυτή την εβδομάδα, επειδή η επόμενη είναι προ των πυλών αμέσως και παίζουμε στη West Ham, έπρεπε να το κάνουμε. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για αυτό το παιχνίδι. Τίποτα σίγουρο ακόμα και σήμερα το απόγευμα είναι η μόνη πραγματική προπόνηση που έχουμε και μετά θα πάρουμε αποφάσεις. ”

“ Θα έχουμε ξανά φρέσκα πόδια στο γήπεδο. Την Κυριακή έπαιξε και η Everton. Είναι μια έντονη εβδομάδα και για τις δύο ομάδες οπότε θα δούμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Jota που θα λείψει για 2 εβδομάδες:

“ Ο Diogo πέτυχε το γκολ αλλά ένιωσε λίγο πόνο και τώρα τον ένιωσε λίγο περισσότερο και θα είναι εκτός για δύο εβδομάδες. ”

“ Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωθε μικρή ενόχληση στο ισχίο, αλλά ήταν καλά. Μετά ξεκίνησε το τελευταίο παιχνίδι και ήταν εντάξει και με το τελείωμα, ένιωσε μικρό πόνο, αλλά έχουμε είμαστε στο τέλος της σεζόν. Προφανώς δεν είναι καλή στιγμή για τραυματισμό. Θα είναι δύο εβδομάδες εκτός, σχεδόν τίποτα το σοβαρό, αλλά αρκετό για να μην είναι διαθέσιμος. ”

Για τα εώς τώρα επιτεύγματα της ομάδας στη σεζόν:

“ Η πρόκριση στο Champions League ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, το ίδιο ήταν από την πρώτη αγωνιστική. Μέχρι δύο εβδομάδες όλα ήταν καλύτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς, μετά είχαμε μια εβδομάδα όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που περίμεναν όλοι. ”

“ Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στη United και χάσαμε. Εκεί άρχισαν να γίνονται τα πράγματα. Έχει να κάνει με το πώς μπορείς να έχεις τη σωστή αίσθηση για το επόμενο παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος με την ανταπόκριση.
Κερδίσαμε στην Atalanta και νομίζω ότι αυτό δεν μετράει. Στη συνέχεια κερδίσαμε 3-1 στη Fulham και μετά διάβασα ότι οι άνθρωποι λένε ότι δεν ήταν καλή εμφάνιση και σκέφτηκα «Θεέ μου, μακάρι να μπορούσες να παίξεις ένα παιχνίδι στην Premier League και να νιώσεις την ένταση αυτών των προκλήσεων». Είμαι πραγματικά θετικός. ”

“ Όχι ότι βλέπω τα πράγματα πιο φωτεινά από ό,τι είναι. Αυτό είναι το τελευταίο μέρος της σεζόν, δεν έχει να κάνει με το να παίζεις το πιο φρέσκο ποδόσφαιρο της χρονιάς, αυτό θα ήταν περίεργο, αλλά πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και νομίζω ότι ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό.”

Για τη σημασία των γκολ από κανονική ροή αγώνα:

“ Το πιο όμορφο γκολ της Κυριακής ήταν το στημένο. Τα αλλά είναι καλά. Στο σουτ του Diogo, ο τερματοφύλακας έχει χέρι στην μπάλα αλλά δεν μπορεί να το αποκρούσει. Ένα εκατοστό προς την αντίθετη κατεύθυνση και ο τερματοφύλακας το σώζει ή πάει στο δοκάρι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Είναι σημαντικό να σκοράρεις. Αν παίζεις όσο καλύτερα μπορείς και έρχεσαι όσο πιο συχνά μπορείς στην περιοχή, πρέπει να τελειώσεις τις φάσεις. Κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και είμαστε σε καλή στιγμή τώρα. ”

Για τις πολλές ισοπαλίες στο Goodison Park:

“ Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες σε κάποια παιχνίδια. Φυσικά η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη. Δεν το θεωρώ δύσκολο να μην μας επηρεάζει η ατμόσφαιρα, στη Newcastle και στη United δεν είδα να μας ταράζει η ατμόσφαιρα. Στο μυαλό του πυρετού των ντέρμπι, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και όταν προετοιμάζουμε το παιχνίδι.” Σημείωσε ο Klopp.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα πρέπει να πετύχει περισσότερα από όσα θα μπορούσε φέτος:

“ Ναι, αλλά δεν είναι στα χέρια μας. Για μένα είμαστε εκεί που πρέπει. Τώρα ας το κάνουμε το καλύτερο. Αν αυτό σημαίνει να κερδίσω το πρωτάθλημα, θα είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Όσο για τον Trent Alexander-Arnold είχε να πει:

“ Φανταστικός παίκτης από την πρώτη μέρα. Το εξαιρετικό ταλέντο μετατράπηκε σε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. Είναι πολύ σπάνιο ως προπονητής να είσαι μέρος αυτού του πλήρους ταξιδιού. Θα είναι καλό για αυτόν να αποκτήσει νέες επιρροές στο μέλλον. Μπορεί όμως να είναι αρκετά ευχαριστημένος με τα βήματα που έχει κάνει. Τι καλός παίκτης που είναι – είναι τρελό.

“ Είπα ο Trent είναι ο Trent, αλλά ο Conor (Bradley) είναι ο Conor. Είδα τον τίτλο και ίσως αυτό είπα αλλά όχι όπως ήθελα να το πω. Ο Conor όταν μπήκε βασικός ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Τίποτα το κακό να πούμε για τον Trent, είναι μια από αυτές τις ιστορίες που δεν μπορούν πραγματικά να γράψουν πολλά Club, αλλά είναι ένας παίκτης που θα μιλάει ο κόσμος για αυτόν για 20, 30, 40 χρόνια. Για ένα αγόρι από το West Derby, αυτό είναι ίσως το καλύτερο που μπορεί να έχει στη ζωή του. ”

Χωρίς Diogo Jota για 2 εβδομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com