Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Everton – Liverpool (preview)

Everton – Liverpool (preview)

Εβδομάδα Merseyside Derby στην Premier League, με τη Liverpool να φιλοξενείται στην έδρα της Everton το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την εξ’ αναβολής 29η αγωνιστική.

Οι Reds προέρχονται από Κυριακάτικη νίκη με 1-3 επί της Fulham εκτός έδρας, ενώ η Everton επικράτησε με 2-0 της Nottingham Forest στο Goodison Park, παίρνοντας σημαντική ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Liverpool παρέμεινε στη μάχη του τίτλου και θέλει το διπλό επί της Everton, για να συνεχίσει να βρίσκεται εντός αυτής, ελπίζοντας παράλληλα σε απώλειες των Arsenal και Manchester City.

Από τον Jürgen Klopp μπορούμε να περιμένουμε μονάχα λίγες αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα της Κυριακής. Σοβαροί υποψήφιος για βασικοί είναι οι Konate και Mac Allister, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Mo Salah, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς του Λονδίνου.

Από εκεί και πέρα, δεν θα αποτελέσει έκπληξη και ενδεχόμενη παρουσία του Darwin Nunez στην αρχική ενδεκάδα.

Για την ομάδα προέκυψε ο νέος τραυματισμός του Diogo Jota που θα λείψει για 15 μέρες, κάτι που σημαίνει πως παραμένουν εκτός εκείνος, καθώς και οι Thiago, Bradley, Matip και Doak.

Η Everton πήρε μεγάλη ανάσα με τη νίκη της Κυριακής και πλέον στοχεύει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, στην Premier League.

Εντός έδρας το σύνολο του Dyche έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε ματς, αλλά συνολικά μετρά 4 στα 7 τελευταία παιχνίδια για την Premier League.

Οι Beto, Patterson, Coleman και Calvert-Lewin δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-0.

Για το διπλό στο Goodison Park οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com