Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χάνει έδαφος η περίπτωση του Amorim»

«Χάνει έδαφος η περίπτωση του Amorim»

Νέα ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο μέτωπο του επόμενου προπονητή της Liverpool, καθώς ο Ruben Amorim φαίνεται πως χάνει έδαφος και δύσκολα θα αντικαταστήσει εκείνος τον Jürgen Klopp, σύμφωνα με τον David Ornstein και την Athletic UK.

Ο Πορτογάλος έδειχνε να είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Reds στο τέλος της σεζόν, όμως η περίπτωση του δείχνει να πηγαίνει πιο πίσω, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ώστε πλέον να θεωρείται όλο και λιγότερο πιθανό να καταλήξει ο 39χρονος στο Anfield.

Στην Αγγλία πάντως ενδέχεται να μετακινηθεί ο Amorim από το καλοκαίρι, αφού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της West Ham, η οποία φαίνεται πως έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασίας της, με τον David Moyes.

Οι Hammers εξετάζουν τόσο τον τεχνικό της Sporting CP, όσο και τον Julen Lopetegui, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία από Ισπανικές ομάδες, ενώ έχει δουλέψει ξανά στην Premier League με την Wolves.

Όσο αφορά τον πάγκο της Liverpool, για την ώρα ξεκάθαρο φαβορί φαίνεται πως δεν υπάρχει, αν και στη σχετική λίστα έχει ανέβει αρκετά τις τελευταίες μέρες το όνομα του Arne Slot, ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας την Κυριακή με τη Feyenoord.

Πέρυσι, ο Slot πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος όλα δείχνουν πως θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με τη Feyenoord.

Απομακρύνεται ο Amorim για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com