Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Τεράστιας σημασίας το γκολ μου με τη Fulham»

Jota: «Τεράστιας σημασίας το γκολ μου με τη Fulham»

Ως τεράστιας σημασίας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, χαρακτήρισε ο Diogo Jota το τέρμα που σκόραρε το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στη Fulham στο Λονδίνο, γράφοντας το 1-3 και ουσιαστικά κλειδώνοντας το διπλό.

Ο Πορτογάλος δήλωσε αναφορικά με το γκολ του:

“ Ήταν τεράστιο για μένα και για την ομάδα επίσης, αυτό το γκολ σου δίνει πάντα μια επιπλέον άνεση στο προβάδισμα, σκοτώνει το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν τεράστιο για μένα και για την ομάδα, οπότε είμαι χαρούμενος για αυτό. ”

“ Περίμενα την ευκαιρία μου για όλο το παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο. Ήξερα ότι πιθανότατα δεν επρόκειτο να παίξω όλο το παιχνίδι γιατί μόλις επιστρέφω μετά από περίπου τρεις μήνες.”

“ Λοιπόν, ναι, πολύ σημαντικό για μένα που άδραξα την ευκαιρία μου και θα την χρησιμοποιήσω και στο επόμενο παιχνίδι. ”

Όσο για το διπλό της ομάδας πρόσθεσε:

“ Νομίζω ότι σχεδόν όλα όσα κάναμε [ήταν το κλειδί για τη νίκη]. Το παιχνίδι ήταν λίγο πολύ καλό από την πλευρά μας, εκτός ίσως από τα τελευταία 15 [λεπτά] στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαν λίγη ορμή και δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. ” Είπε ο Jota.

“ Αλλά νομίζω ότι γενικά παίξαμε καλά, αποφύγαμε το να έχουν την μπάλα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ, οπότε νομίζω ότι [ήταν] πολύ θετικό. ”

Ο Diogo Jota σφράγισε το διπλό της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com