Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε από το Craven Cottage και έμεινε ζωντανή

Πέρασε από το Craven Cottage και έμεινε ζωντανή

Η Liverpool πέρασε με 1-3 από την έδρα της Fulham, επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου, ανεβαίνοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με την πρώτη, Arsenal.

Δίχτυα βρήκαν οι Trent, Gravenberch και Jota.

Α’ Ημίχρονο: Με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης ξεκίνησαν οι Reds στο Craven Cottage και επιθετική τριάδα, αποτελούμενη από τους Gakpo, Jota και Diaz.

Μόλις στο 3’ είχαν οι Reds την πρώτη τους ευκαιρία με καλή κεφαλιά του Luis Diaz, έπειτα από σέντρα του Trent, ενώ στο 22’ ο Jota δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ το γύρισμα του Κολομβιανού.

Οι Reds είχαν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμούς μετά το 20’ και η λύση ήρθε από το δεύτερο φάουλ σε καλή θέση που κέρδισαν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Trent και έγραψε το 0-1 με εξαιρετικό τρόπο στο 32’, με τον Leno να μην έχει περιθώριο αντίδρασης, αφού η μπάλα πήγε στο παραθυράκι της εστίας.

Ο Γερμανός keeper όμως 2 λεπτά αργότερα πραγματοποίησε καλή απόκρουση στο ωραίο σουτ του Gakpo.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους για πρώτη φορά στο 41’, όταν ο Alisson μπλόκαρε το σουτ του Muniz, ενώ στο 45’ ο Βραζιλιάνος απέκρουσε και το φάουλ του Pereira, με το μηδέν στην άμυνα να μην παραμένει ωστόσο για πολύ.

Η Fulham στο 45+2’ με διπλή ευκαιρία έκανε το 1-1, όταν ο Quansah μπλόκαρε αρχικά την προσπάθεια του Muniz, για να ισοφαρίσει ο Castagne με πλασέ, εκμεταλλευόμενος το rebound.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ του Elliott στο 51’, όμως το έκανε με εκείνο του Gravenberch, ο οποίος με άρτιο εκτός περιοχής σουτ έγραψε το 1-2 στο 53ο λεπτό.

Το 1-2 παρέμεινε και στο 60’, όταν ο Leno απέκρουσε το σουτ του Jota, ενώ στο 62’ έπιασε και εκείνο του Gakpo, για να σταματήσει ο Bassey στο 65’ τον Diaz.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τη Liverpool στο 73’, όταν ο Gakpo πέρασε την κάθετη για τον Jota και εκείνος πάτησε περιοχή, πριν εκτελέσει σωστά για το 1-3.

Μετά το 1-3 πέρασαν στο ματς οι Salah, Nunez, Mac Allister και Gomez, αντί των Diaz, Jota, Gravenberch και Trent, με το σκορ να παραμένει ως το τέλος.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τετάρτη με αντίπαλο την Everton.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 80′), Quansah, Van Dijk, Robertson; Endo, Elliott, Gravenberch (Mac Allister 74′); Gakpo (Szoboszlai 86′), Diaz (Salah 74′), Jota (Nunez 74′)

Πάγκος: Kelleher, Konate, Τσιμίκας, Jones

Η Liverpool πέρασε από την έδρα της Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com