Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Craven Cottage

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Craven Cottage

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά την εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του με 1-3 επί της Fulham, αναφέροντας πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση των Reds στο Craven Cottage, επί των ημερών του.

Ο Klopp δήλωσε για την καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος:

“ Μου άρεσαν ήδη μεγάλα κομμάτια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έχετε δίκιο, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, αν θέλετε. Το ξεκίνημα στο παιχνίδι ήταν καλό. Για εμάς, δεν μπορείτε πραγματικά να το εξηγήσετε αυτό, αλλά για εμάς η Fulham είναι μια δύσκολη έδρα. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ αν κερδίσαμε εδώ πριν, για να είμαι ειλικρινής, πάντα παλεύουμε εδώ λίγο. Αν κερδίσαμε, είμαι σίγουρος ότι ήταν μάλλον τυχερό παρά πειστικό, ίσως το βλέπω λάθος. Από την άποψή μου, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση που είχαμε μέχρι στιγμής απέναντι στη Fulham εκτός έδρας. ”

“ Κερδίσαμε και το τελευταίο παιχνίδι. Κανείς δεν το ένιωσε αυτό πραγματικά, αλλά κερδίσαμε την Atalanta. Δεν βοήθησε, αλλά ήταν μια νίκη. Και σκέφτηκα ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να κάνουμε το επόμενο βήμα σήμερα και το δοκιμάσαμε και τα αγόρια το έκαναν, και ήταν πολύ καλό. ”

“ Απλώς κάναμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από όσες χρησιμοποιήσαμε – αυτό είναι φυσιολογικό, παρεμπιπτόντως – αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο συχνά. Είχαμε μία ή δύο δύσκολες καταστάσεις, νομίζω ότι τις δημιουργήσαμε μόνοι μας όταν χάσαμε την μπάλα σε μια περιττή στιγμή. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση και ελπίζω να μην τραυματίστηκε κανείς, όχι ότι άκουσα τίποτα, αλλά αυτό θα ήταν υπέροχο. Τότε θα δούμε. Πρέπει να συνέλθουμε γιατί μετά θα παίξουμε ξανά την Τετάρτη. ”

Για τον επαγγελματισμό της ομάδας μετά τα άσχημα αποτελέσματα:

“ Κοιτάξτε, δεν αμφισβητώ τέτοια πράγματα. Αυτοί ήμασταν πριν. Προφανώς δεν κερδίσαμε πολλούς πόντους εκείνη την περίοδο, αλλά νομίζω ότι ήταν ακόμα ένας ή δύο. Εντάξει, έπρεπε να είχαμε κερδίσει παιχνίδια, δεν το κάναμε. Αυτό δεν είναι υπέροχο. Κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ και εδώ είμαστε. Αυτό οφείλεται στα αγόρια. ”

“ Είναι ένας μαραθώνιος, προφανές, δεν υπάρχει πια διακοπή. Δεν υπάρχει πια [ευρωπαϊκό] ποδόσφαιρο, τουλάχιστον όχι για εμάς. Στην πραγματικότητα για καμία αγγλική ομάδα εκτός από την Aston Villa. Έτσι, όλοι μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό και αυτό είναι που πιθανότατα θα κάνουμε όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος με το σήμερα. Κάναμε αυτές τις αλλαγές επειδή ήμασταν 100% πεπεισμένοι ότι έπρεπε. ” Είπε ο Klopp.

Για τα στημένα του Trent Alexander-Arnold:

“ Νομίζω ότι ο Harvey Elliott είχε στην πραγματικότητα το 10-15% να βρει τον στόχο – επειδή αναλύσαμε τη Fulham και είδαμε ότι το τοίχος πηδάει και είπαμε στον Harvey, «Προσπάθησε να το πας από κάτω». λίγο, οπότε ο Harvey δεν μπόρεσε να περάσει και ο κόσμος γελούσε. Αν το παρακολουθήσω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το τείχος [τότε] δεν πήδηξε τόσο ψηλά όσο ίσως κάνουν συνήθως. ”

“ Εξαιρετικό ήταν το φάουλ του Trent, το έχει κατά καιρούς. Προφανώς υπέροχο γκολ. Ο Leno με ρώτησε μετά το παιχνίδι, «Τι είδους γκολ βάζετε πάντα εναντίον μας;» Μάλλον εννοεί εναντίον του. Αυτό είναι αλήθεια, είχαμε μερικά τρελά γκολ. Αλλά το χρειαζόμασταν. Ήταν ένα υπέροχο γκολ, τα άλλα γκολ ήταν εξίσου καλά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Trent ήταν εξαιρετικός, είναι πολύ χρήσιμο να τον έχουμε πίσω. Ναι, κορυφαίο γκολ. ”

Αν προτιμά τις μάχες τίτλου ή μια κατάκτηση όπως το 2020: 

“ Το κερδίσαμε μια φορά όπου «σκοτώσαμε» το πρωτάθλημα νωρίς, το οποίο λάτρεψα. Ήταν λίγο διαφορετικό γιατί δεν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο, οπότε θα μου άρεσε να είχα κάτι διαφορετικό. Σε όλους τους άλλους αγώνες τίτλου χάσαμε στο τέλος, [αλλά] το διατηρήσαμε αρκετά συναρπαστικό. Ίσως αν μπορούμε να το διατηρήσουμε τόσο συναρπαστικό, τότε στο τέλος η τύχη είναι ίσως τότε με το μέρος μας, δεν ξέρουμε. ”

“ Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Είναι μια έντονη σεζόν για όλους μας. Όλοι χρειάζονται τύχη σε στιγμές, κάθε μία από τις τρεις ομάδες το χρειάζεται αυτό. Έτσι, θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας και έτσι είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε σε αυτόν και αυτό το κομμάτι απολαμβάνω. ”

Χαρούμενος με το διπλό της ομάδας του, ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com