Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλείδωσε» η ημερομηνία του West Ham – Liverpool

«Κλείδωσε» η ημερομηνία του West Ham – Liverpool

Η Liverpool είχε ένα παιχνίδι με την West Ham που θα πήγαινε σε αλλαγή ημερομηνίας, ανάλογα με το αν η Arsenal θα προκρινόταν στον επόμενο γύρο του Champions League, αλλά ο αποκλεισμός της στα προημιτελικά έχει «κλειδώσει» το παιχνίδι των Κόκκινων.

Οι Κόκκινοι έχουν μόλις έξι παιχνίδια να απομένουν στη σεζόν τους στην Premier league και βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μanchester City και κάτω από τους Gunners στη διαφορά τερμάτων.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για ανατροπές, αλλά τουλάχιστον οι οπαδοί των Κόκκινων μπορούν τώρα να εδραιώσουν τα σχέδιά τους, μετά τη συνολική ήττα της Arsenal με 3-2 από την Bayern Munich.

Μέχρι τον Αποκλεισμό των Gunners από τη διοργάνωση, υπήρχε πιθανότητα το ταξίδι της Liverpool στη West Ham στις 27 Απριλίου να χρειαστεί να μετακινηθεί από το Σάββατο στην Κυριακή.

Αν η Arsenal είχε προχωρήσει και είχε ζητήσει να παίξει τον πρώτο της ημιτελικό αγώνα την Τρίτη 30 Απριλίου, οι Reds θα έκαναν το ταξίδι τους στο στάδιο του Λονδίνου την Κυριακή 28 Απριλίου.

Όμως, χάρη στο γκολ του Joshua Kimmich στο Allianz Arena, το οποίο προκάλεσε την ήττα με 1-0 στην πλευρά του Mikel Arteta, αυτό πλέον δεν ισχύει.

Σημαίνει ότι η Liverpool μπορεί να προγραμματίσει κανονικά τους αγώνες και οι οπαδοί δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σχέδια με ειδοποίηση σχεδόν μιας εβδομάδας, ωστόσο αφήνει μια μικρή αλλαγή μεταξύ των εκτός έδρας αγώνων.

Ο Κlopp θα πάρει την ομάδα του στο Goodison Park την Τετάρτη 24 Απριλίου, για μια βραδινή αναμέτρηση και λίγο λιγότερο από 65 ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα, θα ξεκινήσει με τους Hammers στο Λονδίνο.

Ο Κlopp μπορεί να προτιμούσε να επαναπρογραμματιστεί η αναμέτρηση με την West Ham, αλλά τουλάχιστον τα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν πλέον καθοριστεί και αυτό περιλαμβάνει τέσσερις εκτός έδρας αγώνες και μόνο δύο από αυτούς να είναι στο Anfield.

Υπάρχει ακόμα ένας τίτλος για τον οποίο πρέπει να παλέψει η Liverpool, αλλά θα χρειαστεί να ξαναβρεί τη φόρμα της αν θέλει να ναι πρωταθλήτρια στο τέλος.

Fulham (Εκτός) – Κυριακή 21 Απριλίου, 18:30
Everton (Εκτός) – Τετάρτη 24 Απριλίου, 22:00
West Ham (Εκτός) – Σάββατο 27 Απριλίου, 14:30
Tottenham (Εντός) – Κυριακή 5 Μαΐου, 18:30
Aston Villa (Εκτός) – Δευτέρα 13 Μαΐου, 22:00
Wolves (Εντός)– Κυριακή, 19 Μαΐου, 18:00

«Κλείδωσε» η ημερομηνία του West Ham – Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com