Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fulham – Liverpool (preview)

Fulham – Liverpool (preview)

Επιστροφή στη δράση της Premier League για τη Liverpool, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Fulham, το Craven Cottage το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος για την 34η αγωνιστική.

Οι Reds προέρχονται ναι μεν από εκτός έδρας νίκη, ωστόσο το 0-1 δεν ήταν αρκετό για να αποκλείσουν την Atalanta και έτσι αποχαιρέτησαν το Europa League από την προημιτελική φάση.

Πλέον, το μοναδικό που έχει απομείνει στην ομάδα είναι το πρωτάθλημα, για το οποίο και σκοπεύει να τα δώσει όλα, εξαντλώντας τις όποιες πιθανότητας κατάκτησης έχει.

Το μεγάλο φαβορί για ένα ακόμη πρωτάθλημα είναι η Manchester City, μετά και τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, με τη Liverpool πάντως να μπορεί να ανέβει προσωρινά στην κορυφή, λόγω FA Cup, ελπίζοντας παράλληλα πως θα κάνει το 6/6 ως το τέλος της σεζόν.

Οι Reds θα μπορούσαν να παραταχθούν με μονάχα μερικές αλλαγές από την ενδεκάδα του Bergamo, με τον Quansah να αντικαθιστά τον Konate, τον Endo να παίρνει τη θέση του Jones και τον Nunez εκείνη του Gakpo.

Πιθανότητες να ξεκινήσει στο δεξί ή στο αριστερό άκρο της άμυνας συγκεντρώνει ο Joe Gomez.

Νέοι τραυματισμοί δεν υπάρχουν για τους Reds, με το τελευταίο πρόβλημα να είναι εκείνο του Conor Bradley, ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι Thiago, Matip και Doak.

Η Fulham προέρχεται από σπουδαία νίκη με 0-2 στο Λονδίνο κόντρα στη West Ham και θα είναι πάνοπλη για την αναμέτρηση με τη Liverpool.

Το σύνολο του Marco Silva βρίσκεται στην 12η θέση με 42 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και μπορεί να παλέψει για την είσοδο στη δεκάδα ως το τέλος της σεζόν.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 4-3.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχει η Liverpool στα πέντε τελευταία ματς στο Craven Cottage.
  • Πέντε νίκες στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς έχουν οι Reds.
  • Μια νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες έχει η Fulham.
  • Οι Reds κράτησαν το μηδέν την Πέμπτη μετά από 10 ματς.
  • Με δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα κινδυνεύει η ομάδα του Silva.
  • Γκολ για τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς θα ψάξει ο Mo Salah.
Για το διπλό στο Λονδίνο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com