Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Bajcetic επέστρεψε με ασίστ και η U21 άλωσε το Old Trafford

Ο Bajcetic επέστρεψε με ασίστ και η U21 άλωσε το Old Trafford

Ο Stefan Bajcetic επέστρεψε με ασίστ μετά από 7 μήνες και η Under 21 της Liverpool άλωσε με 0-3 το Old Trafford το βράδυ της Παρασκευής για την Premier League 2.

Οι Reds παρατάχθηκαν αρχικά με τον Ισπανό στον πάγκο, αλλά με μια ισχυρή ενδεκάδα και βρήκαν τρία γκολ στην αναμέτρηση, με τους Kone-Doherty, Kaide Gordon και Jayden Danns, οι δύο εκ των οποίων έχουν βρει δίχτυα και με την πρώτη ομάδα.

Το σκορ άνοιξε από κοντινή απόσταση στο 23ο λεπτό ο Kone-Doherty, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, πέρασε στο ματς ο Bajcetic, αντικαθιστώντας τον σκόρερ, Kone-Doherty και πέντε λεπτά αργότερα, αρχικά κέρδισε την μπάλα και έβγαλε στη συνέχεια την τελική πάσα, για να γράψει ο Kaide Gordon το 0-2 για τους νεαρούς Reds.

Οι παίκτες του Barry Lewtas δεν ήθελαν ωστόσο να σταματήσουν εκεί και κράτησαν το καλύτερο για το τέλος, αφού στο 77ο λεπτό και έπειτα από ασίστ του Koumas, ήταν ο Danns εκείνος που με υπέροχο τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Το διπλό έφερε την ομάδα στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 18 αγώνες, 9 λιγότερους από όσους έχει η πρώτη, West Ham σε 19 ματς.

Liverpool U21s: Mrozek; Nallo, Williams, Pinnington, Miles (Mabaya 59′); Davidson, Pilling; Kone-Doherty (Bajcetic 59′), Gordon, Koumas (Frauendorf 82′); Danns (Blair 82′)

Ο Stefan Bajcetic επέστρεψε μετά από 7 μήνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com