Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα βγάλουμε αντίδραση κόντρα στην Crystal Palace»

Klopp: «Θα βγάλουμε αντίδραση κόντρα στην Crystal Palace»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Crystal Palace, τόνισε πως η ομάδα θα δείξει την απαραίτητη αντίδραση, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή των Alexander-Arnold και Jota στην αγωνιστική δράση.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα επηρεάσει η ήττα της Πέμπτης την ομάδα ενόψει Crystal Palace:

“ Πρώτα από όλα, δεν μπορώ να το διασφαλίσω αυτό, ποτέ δεν θα μπορούσα. Αλλά εξακολουθεί να είναι η δουλειά που πρέπει να κάνω. ”

“ Δεν νομίζω ότι είναι ένα γενικό χαμηλό σημείο, ακόμη και όταν μπορείς να το δεις έτσι – από άποψη απόδοσης ήταν ένα χαμηλό σημείο. Το καλό με μια πραγματικά κακή απόδοση είναι ότι είναι εύκολο να παίξεις καλύτερα. Άρα πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. ”

“ Πρώτα από όλα, αυτή τη βραδιά πρέπει να την αισθανθούμε άσχημα, και είναι. Είπα στα αγόρια, «Πηγαίνετε στο σπίτι, κανείς δεν θα κοιμηθεί καλά και μετά αύριο θα έρθουμε πάλι μαζί.» Τα αγόρια άρχισαν να αναρρώνουν και όλα τα άλλα κάνουν μια σωστή προπόνηση και μετά πάμε από εκεί. Και μετά το Σάββατο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για την Palace. ”

“ Ναι, πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Σίγουρα, 100%, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά δεν μπορώ να σχεδιάσω την αντίδραση 20 λεπτά μετά το παιχνίδι. Θα το σκεφτώ. Δεν είναι πλέον η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχασα έναν αγώνα ποδοσφαίρου, δυστυχώς. ”

“ Και ναι, θα δείξουμε αντίδραση, μπορώ να το υποσχεθώ. ” Δήλωσε ο Klopp.

Όσο για την επιστροφή των τραυματιών:

“ Δεν υπήρχε περίπτωση να παίξω με τον Trent [εναντίον της Atalanta]. Ήταν στον πάγκο γιατί μας επιτρέπεται να έχουμε 23 παίκτες. ”

“ Είχε δύο προπονήσεις. Ο Diogo δεν είχε περισσότερες, αλλά οι πληροφορίες από το ιατρικό τμήμα ήταν ότι [ήταν ένα] βήμα μπροστά, οπότε μπορεί να παίξει λίγο περισσότερο. ”

“ Δεν υπάρχει πίεση [για την προστασία των παικτών που επιστρέφουν από τραυματισμό], είναι απλώς η κατάσταση μας. Η δουλειά μου τώρα δεν είναι η πιο εύκολη δουλειά στον κόσμο, ούτε η πιο δύσκολη, αλλά όταν έχεις παίκτες πρέπει να φροντίζεις να τους συγκεντρώνεις στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Με διαφορετικές ενδεκάδες έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος, [αλλά] σήμερα [σ.σ. χθες] δεν το κάναμε. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που χάσαμε. Αυτός μπορεί να είναι ο τίτλος του αγώνα «Δεν πέτυχε», θα ήταν απολύτως εντάξει και σωστό. ”

“ Αλλά τους χρειαζόμαστε όλους και τους χρειαζόμαστε όλους τους επιθετικούς, σε φόρμα, να είναι λίγο θυμωμένοι, γεμάτοι επιθυμίες, τέτοια πράγματα και όχι τόσο πολύ να ασχολούνται με τη δική τους κατάσταση, όπως «δεν έχω ρυθμό, δεν έπαιζα για καιρό και τέτοια πράγματα. ”

“ Πρέπει να προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Νομίζω ότι ο Diogo ήταν απολύτως καλά [για] 20 λεπτά, τον βοήθησε πολύ και τώρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εκεί. ”

Αντίδραση την Κυριακή θα ψάξει η Liverpool του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com