Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Xavier: «Ο Amorim είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Klopp»

Xavier: «Ο Amorim είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Klopp»

Ο πρώην αμυντικός της Liverpool Abel Xavier, ο οποίος φοίτησε παρέα με τον Ruben Amorim για το πτυχίο της UEFA, πιστεύει ότι θα φύγει σύντομα από τη Sporting Lisbon και πως είναι το κατάλληλο άτομο για να αντικαταστήσει τον Jurgen Klopp.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τον ξέρω πολύ καλά. Τελειώσαμε μαζί την σχολή των προπονητών της UEFA και ο Ruben με εντυπωσίασε πραγματικά. Είναι πολύ ταπεινός και έχει ξεκάθαρη νοοτροπία.

Το μέλλον του είναι να φύγει από τη Sporting. Και όταν έχεις τρεις ή τέσσερις πιθανότητες να ενταχθείς σε μεγάλες ομάδες όπως η Liverpool, μιας και το όνομά του είναι στη λίστα ενός από τους κορυφαίους συλλόγους, είναι σίγουρο ότι το κάνεις.

Έχει συμβόλαιο με τη Sporting και δεν θέλει να αποσπάται η προσοχή του από πράγματα που συμβαίνουν αλλού, γιατί για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, η Sporting μπορεί να κερδίσει το νταμπλ. Αλλά πιστεύω και νομίζω ότι σχεδόν όλοι πιστεύουν, ότι η θητεία του Amorim στη Sporting θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Με μεγάλο σεβασμό στη Sporting, θα ήθελα να δω τον Ruben Amorim στη Liverpool και νομίζω ότι θα είναι το κατάλληλο άτομο για να αντικαταστήσει τον Jurgen Klopp».

Ο Abel Xavier με την φανέλα της Liverpool την σαιζόν 2002/03
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com