Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδουν οι Reds τα περί Amorim παρά τα τελευταία δημοσιεύματα

Διαψεύδουν οι Reds τα περί Amorim παρά τα τελευταία δημοσιεύματα

Η Liverpool επιμένει ότι δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ruben Amorim για να γίνει ο επόμενος προπονητής του συλλόγου, μετά την αποχώρηση του Klopp.

Μια σειρά από δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν την Τρίτη έδειχναν ότι οι Kόκκινοι είχαν κάνει πρόταση συμβολαίου στον πολυπόθητο προπονητή της Sporting CP.

Ωστόσο, υψηλόβαθμα στελέχη του Anfield δήλωσαν στα ΜΜΕ ότι οι όποιες προτάσεις για συμφωνία είναι εκτός πραγματικότητας. Επιμένουν ότι ο Amorim είναι μία από τις πολλές επιλογές που εξετάζονται για να πάρει τη θέση του Jurgen Klopp όταν αυτός αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Η διαδικασία για τον εντοπισμό αυτού του αντικαταστάτη, της οποίας ηγείται ο διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου της Fenway Sports Group, Michael Edwards, παραμένει σε εξέλιξη.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ο Amorim είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για το ρόλο χάρη σε μια ακόμη εντυπωσιακή σεζόν στη Sporting CP.

Ο σύλλογος της Lisbon έθεσε τις βάσεις για ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν, με δύο τεράστια αποτελέσματα απέναντι στην Benfica κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας. Η πρώτη από αυτές ήταν η ισοπαλία 2-2 στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Taca de Portugal, η οποία εξασφάλισε τη νίκη με 4-3 συνολικά και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Και η δεύτερη ήταν η νίκη σκοράροντας στα τελευταία λεπτά στην Primeira Liga, η οποία έφερε τη Sporting CP τέσσερις βαθμούς μακριά από τους αντιπάλους της στην κορυφή του πίνακα με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Amorim είναι σε θέση να φέρει τον δεύτερο τίτλο πρωταθλήματος σε τέσσερις σεζόν στο Estadio Jose Alvalade, ενώ θα μπορούσε επίσης να προσθέσει το πρώτο του Taca de Portugal στα δύο που έχει κερδίσει η ομάδα προηγουμένως.

Διαψεύδουν οι Reds τα περί Amorim παρά τα τελευταία δημοσιεύματα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com