Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθίσματα με ράγες ασφαλείας σε όλο το Kop

Καθίσματα με ράγες ασφαλείας σε όλο το Kop

Η Liverpool θα εγκαταστήσει καθίσματα με ράγες ασφαλείας σε ολόκληρο το Kop για τη σεζόν 2024-25, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση της.

Ο σύλλογος εισήγαγε για πρώτη φορά τέτοιου είδους θέσεις πριν από τη σεζόν 2021/22 και επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες από 12.000 θέσεις στο Kop και στο κάτω διάζωμα της Anfield Road End.

Μετά από τρεις φάσεις εγκατάστασης, στην τελική φάση για το Kop θα αντικατασταθούν πλέον όλα τα υπόλοιπα καθίσματα για να επιτρέπεται η ασφαλής στάση σε ένα μέρος του.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της σεζόν και ο σύλλογος δηλώνει ότι αναμένεται να συνεχίσει στους πρώτους εντός έδρας αγώνες της νέας σεζόν.

Η πρόσβαση στις θέσεις δεν θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και οι φίλαθλοι των οποίων η θέση θα αλλάξει θα ενημερωθούν απευθείας από το club.

Η Liverpool έλαβε σχετική άδεια στην αρχή της φετινής σεζόν και αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται στους οπαδούς να στέκονται όρθιοι σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, και όχι μόνο για σημαντικές στιγμές, όπως οι πανηγυρισμοί γκολ.

Η αρχική δοκιμή του συλλόγου είδε 7.800 θέσεις με ράγες ασφαλείας τοποθετημένες στο Kop και στο κάτω διάζωμα της κερκίδας του Anfield Road, με μια δεύτερη φάση να προσθέτει επιπλέον 2.500 ίδιου τύπου θέσεις στο Kop.

Η τελευταία φάση εγκατάστασης πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και άλλες 3.000 θέσεις προστέθηκαν στο Kop.

Καθίσματα με ράγες ασφαλείας σε όλο το Kop.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com